Daima vurmak mi zorundalar sirtimizdan Selamlar ben birsey danismak istiyordum size en düşük 56 senedir biri var konustugum sevdigim ve ciddi dusunuyorduKbana surekli izaç yeminleri eden biri,yemin etti ya ben ya hiç diye fakat dünki gorduklerimden sonra ne üstünlük msnde konusuyorduk dun geçen bir baska msnini yakaladim karistirirken ve bi sifresini buldum girdim msnine açik biraktim bekledim takibe aldim bir kaç gundur dun iste msnden konusurken benim bir arkadasim (çocukluk arkadasim ve çok eskiden fazla yakindik onunla olsun ailecek olsun akraba gibi yakindik) iste o geldi tuba ismi onunla konusuyordum msnden, sevdigimin msninde yoktu tuba arkadasim ama faceleri vardi birbirinde, tanisiyorlardi yani, hatta tuba arkadasim bizim beraber olmamiz için ugrasmisti neyse konusuyoruz sevdigim tuba geldi dedi ve konusmaya basladilar faceden ardindan birde baktim ama o diger msnine eklemis ordan yazisiyorlar ve ben okuyabiliyorum butun yazdiklarini ikisininde (dogru degildi ola ki yaptigim fakat iyi oldu) okudum ve ne okuyayim çocukluk arkadasimi ablasi gibi goren sevdigim ona asiliyordufazla çekicisin yeniden,kocani fazla kiskaniyorum diyordu (ancak tuba evli buarada ve 3 çocuklu) sonradan kamera bile açtilar birbirlerine karnindan ameliyat olmus karnini açiyor gosteriyor utanmadan bide tabi o sirada onunla hasret giderebilmek için sevdigim bana babasina bakicagini dedi musaade istedi(babasi rahatsizda) tamamlanmış dedim bekliyorum tubaya da ordan diyorki beni sorarsa bilgisayarda olmadigimi dersin diyornasil $ok oldum anlatamam 9 kattan düsmü$ gibi oldum arkadasimda karsilik veriyor onun ilgisine,evli olmasaydim hersey çok daha farkli olurdu,suan burda yazisiyor olmazdik diyordu sevdigime daha sonra sevdigim arada bana yaziyordu guya babasinin basucunda arada bana gelip yaziyor zeka olarak bende kaliyormus,sonra her yerde gidiyordu sozde babasinin yanina,fakat tubayla yazisiyordu goruyordum ben ne diyim simdi bunlara biri çok sevdigim sozde e$im olucakti,biri çocukluk arkadasim, nasil yaptilar bunu bana, insan arkadasina yaparmi boyle yaaahepvurmakmizorundalarsirtimizdan5c518936a4721alt Frown simdi tabiki ben o lahza hemen yikmak ortaligi,bisey olmamis gibi yaptim ne değin zor olsada simdi tabiki bitirecegim ben daha guvenemem buna, fakat nasil davranmaliyim, nasil desem,bende mi acitsam onu beni acittigi gibihepvurmakmizorundalarsirtimizdan5c518936a4721alt Frown fakat onun seviyesine dusmus olurum demi uzatmadan bitti desem yorum sebep soylemeden,cunku degmez bile açiklama yapmaya yaaa kafam çok karisik siz olsaniz ne yapardiniz, yardimci olurmusunuz lutfenhepvurmakmizorundalarsirtimizdan5c518936a4721alt Frown