Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hepimizin sonu böyle olacak

Hepimizin sonu böyle olacak
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hepimizin sonu böyle olacak Fırtına apansız bastırınca, koca gemi aniden denizin dibini boyladı Adam, issiz bir adanın sahilinde gözlerini açtı Ne gelen vardı ne giden Ne araç vardı ne gereç İstersen muz ve Hindistan cevizi, istemezsen muz ve hindistancevizi Hayati her tarafında evi haricen beş yıldızlı otellerden diğer yere adımını atmadığından, bir zaman ne yapacağını bilemedi Sonra dört ay baştan başa muz yeyip, hindistan cevizi suyu içti Geçmişte kalan o güzel günleri düşünerek gözlerini denize dikip, kendisini kurtaracak gemiyi beklemeye koyuldu Bir gün sahilde uzanmış yatarken, gözünün ucunda bir hareket hissetti O da ne ? Bir sandal ve kürekte o güne dek gördüğü en muhteşem bayan Son surat geliyor İnanamadı Nereden geliyorsun ?diye haykırdı ve ekledi Buraya nasıl geldin?Adanın öbür kadardedi kadın, gemi batınca oraya çıktımNe baht, benden başka kimsenin kurtulduğunu sanmıyordum Kaç kişisiniz ? Başka kimse yok, sadece benim Sandal da gemiden yok Gemiden cop değil Adamın aklı karıştı O halde sandalı nereden buldun?Basitdedi kadın Adada bulduğum malzemeyle yaptım Kürekler sakız ağacı &nb sp;Zemini palmiye dallarından ordum, yanlar okaliptüsAma, lakin bu imkansız, aletlerin değil nasıl becerdin ?dedi adam Böylece de sorun olmadı Öteki tarafta sıra bir alüvyonlu arazi kaya oluşumu var Fırında belirli dereceye ısıtılınca islenebilir yumuşaklıkta demir elde ediliyor Cihaz yerine getirmek için kolayca kullandım Boşveer bunları hadi göster, nerede yaşıyorsun ? Bon bir ifadeyle orada yaşadığını itiraf etti adam Aylardır oracıkta sahilde yatıp kalktığını Öyleyse bana gel benim yerimediyerek bayan küreklere asildi Bir kaç dakika sonra küçücük bir iskeleye yanaştılar Adam sahile göz atınca az daha sandaldan düşüyordu ; Mavi beyaz boyalı kulübeyle, iskele arasına taş döşeli yürüme yolu bile yapılmıştı ! Eve girerlerken kadın omuzlarını silkti, Öyle bakımlı sayılmaz fakat ben tekrar de konut diyorum iste Otur lütfen, bir şey içer misin ?Hayır, hayır teşekkür ederimdedi adam Şaşkınlığını hala üzerinden atamamıştı Daha fazla Hindistan cevizi suyu içemeyeceğim artik Tahammülüm kalmadıHindistan cevizi suyu değil ancak İmbiğim var, Pink Colado'ya ne dersin?Adam hayretini gizlemeye çalışarak ikramı kabul etti Kanepeye oturarak sohbete daldılar İkisi de birbirlerinin hayat hikayesini dinledikten sonradan bayan, üzerime bakımlı bir şey giyeceğimdiyerek ayağa kalktı Duş yapıp tras olmak ister misin ? Üstteki kattaki banyo dolabında tıraş bıçağı varAdam artik olayı sorgulamaktan en ince ayrıntısına kadar vazgeçmişti Banyoya girdi, dolapta kemik bir sapın içine sıkıştırılmış oynak mekanizmalı iki deniz kabuğundan yapılma ustura onu bekliyordu Bu bayan harikadiye mırıldandı Bakalım bundan daha sonra ne var Döndüğünde kadın onu gardenya kokuları içinde, stratejik bölgeleri üzüm yapraklarıyla örtülü olarak karşıladı Sadece uzum yaprakları Yanında oturmasını istedi Sonradan yavaşça sokularak fısıldadı Söy le bana yakışıklı, ikimiz de uzun suredir bu adadayız Çok yalnız olmalısın, eminim su anda yerine getirmek için kıvrandığın bir şey var Hani burada kimsesiz geçirdiğin aylar baştan başa en fazla yapmak istediğin Anlıyorsun değil mi ? Ne istersen yapabilirsin Gözlerinin içine bakıyordu Adam duyduklarına inanamadı Yanidedi Buradan emailimi denetim edebilir miyimmm?HEPIMIZIN SONU BOYLE OLACAK  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt