Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hepsi Grubunun Kankileri Cemre, Yasemin ve Eren Buluşup Gülçin’i Çağırmayınca Goygoycuların Diline Düştü

Hepsi Grubunun Kankileri Cemre, Yasemin ve Eren Buluşup Gülçin’i Çağırmayınca Goygoycuların Diline Düştü
0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-77c53161c0d5c1abdaaf096f668fcfe05d2a4f56.jpg

Hani barışmıştınız siz ya?!

Yıllar evvel Gülçin Ergül'ün ayrılmasıyla dağılan Hepsi kümesi, geçtiğimiz yılın mayıs ayında barıştıklarını duyurmuştu.

Lisana kolay, 11 yılın akabinde bu haber herkesi bir ölçü memnun etmişti.

Size burada da bahsetmiştik.

Her ne kadar barışmış olsalar da hiçbir şeyin eskisi üzere olmayacağını Cemre Kemer'in evlendiği gün anlamıştık.

Zira Gülçin Ergül davet bile edilmemişti.

Ve hatta toplumsal medyadan öğrenmişti evlendiğini...

"Buluşma fırsatımız olmadı. Ben de herkes üzere toplumsal medyadan öğrendim evlendiğini, haberim yoktu. Tebrik ettim çabucak altına yorum yazdım. Sonsuza dek memnun olmasını diliyorum. O denli bir davet dileğim olmadı, esasen eskisi üzere o kadar yakın olmadığımız için bunda bir anormallik yok. Kırgınlık yok, biz artık barıştık zaten" diye bir açıklama yapmıştı.

Şu sıralar anne olmaya hazırlanan Cemre Kemer, kümesindeki yakın arkadaşları Eren ve Yasemin'i konutuna davet edip şöyle bir fotoğraf paylaştı birkaç gün evvel.

Yalnızca o da değil, her biri tıpkı fotoğrafı paylaştılar toplumsal medya hesaplarından.

Haliyle herkes yeniden Gülçin nerede diye sormaya başladı.

Hatta biri de gitmiş Gülçin Ergül'e şöyle bir bildiri atmış, Gülçin de görüldü atmış...

twitter.com
Üstüne bir ileti daha yazmış, yeniden görmüş Gülçin Hanım.

Ayy, işsizler ya!

Sonrası mı?

twitter.com
Goygoy pek tabii!

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
Sanırız onları bir daha asla bir ortada göremeyeceğiz!

Haydi, öpüşüp barışın be!

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt