Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hepsi Harika Süslü Sözler ve Mesajlar

Hepsi Harika Süslü Sözler ve Mesajlar
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hepsi Fantastik Süslü Sözler ve Mesajlar Süslü Sözler Şekilli Mesajlar Sevgili melekler, sevdiklerinize gönderebileceğiniz, msn, face ya da twitterda kullanabileceğiniz birbirinde güzel şekilli mesajlar, süslü sözler ile karşınızdayız Bu sözlerle sevginizi, öfkenizi veya siteminizi kolayca anlatabilirsinizhepsiharikasuslusozlervemesajlar5c556b5f11540alt 1549101914 1549101914 hepsiharikasuslusozlervemesajlar5c556b5f42dd0hepsiharikasuslusozlervemesajlar5c556b5f42dd0 hepsiharikasuslusozlervemesajlar5c556b5f42dd0 (¯ICODE’•¸ ¸•’´Ayrılıkları Değil Seninle Mutlulukları Seçtim Seni Böylece Sevdim•´¯ICODE•¸¸•´¯) ICODE·¸|¸·´uçurumların Kenarındaki kelebeğimsin ve sadece benimsinICODE·¸|¸·´ SICODE° ´~hazan rüzgarlarının getirdiği ayrılıklar içinde yalnızca bir mutluluksun benim için~ICODE° ´S ICODE¸¸¸ ¸esir düştü kalbim ellerine sıkma kalbimi ver geri!¸ ¸ICODE¸¸ •´Kaçınma Bana uzak Durucaksanda Uzakdan Bakma Gülerek Bu mecnuna •´ ·´ICODE·ICODE¸¸Yarım kalan Masalın Yarım insanları durumundayız SeninleICODE¸¸·´ICODE· • ˜°•˜°••°˜•°˜ () ˜°•˜°••°˜•°˜ •˜ •´¨ICODE*•¸¸•*´¨ICODE•¸ (i) ¸•´¨ICODE*•¸¸•*´¨ICODE• ((¯»( ¯♥ » (ii) « ♥ ¯)«¯)) •¤»((¯♥¯))«¤• () •¤»((¯♥¯))«¤• ·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜°• (i) •°˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ (¸•’´(¸•’´♫♪ (***) ♫♪ICODE’•¸)ICODE’• ¸) •°˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ (*) ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜°• (¯ICODE’•¸üzüntülerimiz 1 hemen olan olsun sevinçlerimiz 1 ömür olsun birtanem¸¸@•´¯) ICODE·¸¸·´@ her insan güzeldir kayda değer Olan içindeki güzelliği keşfetmektir @`·¸¸·´ ICODE·¸|¸·´Yollarımın Son Vardığı Adres Sensin Her Yol Sana çıkıyor bebeğimICODE·¸|¸·´ SICODE° ´~Deniz Gözlerin Kalbimi Çaldı Kalbim Sende Deniz Gözlerin bende Kalsın Bebeğim~ICODE° ´S ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅ ̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı (****) ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅ ̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ (*) ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ♪♫•¨•¸¸❤¸¸•¨•♫♪ (*) ♪♫•¨•¸¸❤¸¸•¨•♫♪ ✰✰(¯ICODE*•¸,¤° (*************) °¤,¸•*´¯)✰✰ ♪♫•*¨*•¸¸ (*************) ¸¸•*¨*•♫♪ (¯ICODE•¸,¤°´✿。: (*) :。✿`°¤,¸•´¯) ✿˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●✿ (*) ✿●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙✿  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt