Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Her atışı "altın" değerinde

Her atışı "altın" değerinde

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı atleti Gülcan Uzun iki disk atma şampiyonasında da altın madalya kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç diskçisi Gülcan Uzun, iki değerli tertipte da kürsünün tepesinde yer aldı. Bursa'daki Nurullah İvak Atmalar Türkiye Kupası'nda 47.21’lik derecesiyle disk atmada birinci Türkiye şampiyonluğunu kazanan Gülcan Uzun, yeniden Bursa'da düzenlenen Turkcell U20 Atletizm Şampiyonası'nda bu defa 45.98'lik dereceyle altın madalya kazandı. Mesleğinde Balkan beşinciliği de bulunan atlet, bilhassa son iki yılda muvaffakiyet basamaklarını süratle tırmanıp her atışını altın bedeline taşıdı.

Spora yedi yaşında masa tenisi ile başladığını, Antrenör Turgay Çelikel sayesinde disk atma branşına geçtiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediyesporlu atlet, “Başarıya ulaşmak hiç kolay değil. Menderes’in Çileme Köyü’nde yaşıyorum ve yıllarca idman için her gün 50 kilometrelik yolu gidip geldim. Fakat kulübümün sağladığı imkanlarla her zorluğu aştım. Tek hüznüm, COVID-19 nedeniyle Avrupa Yıldızlar Şampiyonası’na katılamamak oldu” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt