iltasyazilim
FD Üye
evet efendiler çarşıda dıaşırda görüdğüm birçok kişiyi sevgiilime benzetiyoruım yaz tatili boyunca doğru düzgün görüşemedik msn de sırça değil göremiyorum iki üç kere buluşabildik değişik sebeplerden nedeniyle ve ben aralıksız kıyafeti saçı benzer herkesi o sanıyorum yüzüne bakıp belirli olmadan o kızın peşini bırakımıyorum belkide hatalı anlıyorlardır yine de artı çaktırmıyorum fakat hem sevgilimin her resmi yarı bir başkasıymış gibi geliyor resimlerde gerçekte her gördümde öbür bir birey sözde onun nasıl o olduğunu nasıl anlıyorum onu bile bilmiyorum okul açıkken böyle değildi gerçi öbür okullardayız ama hafta bir iki haftada bir bir şekilde sinema falan görüşrüyoz yüzünü fazla sık görmedim uzun bir zaman çıkıyor olmamıza rağmen diyorum acaba bu sebepten mi fakat böyle çarşıda birine sevgilime benzetip de o olmadığından belli olunca çıldıracak gibi oluyorum panik ataktan şüpheleniyorum ama bu sıralar yalnızca sevgilimi yolda uzakta görsem benzetsem msn açsa birdenbire coşku kaplıyor ataklarımın üzerine gidiyorum fakat hala geçecek gibi görünmüyor başka biri bunları sorsa fazla rahat tavsiyeler verebilirim ama insan kendi kendini kandıramıyor neler denedim lakin kendimi kandıramıyorum bu dediğim durumlar olduğunda çıldıracak gibi oluyorum panik ataktan nedeniyle olabilkeceğini de düşünüyorum fakat emin olamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
LÜTFEN OKUYUN ÇOK KAYDA DEĞER
LÜTFEN OKUYUN ÇOK KAYDA DEĞER