Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Her Jesti Bir Olay! Sosyete Prensesi Süreyya Yalçın'ın Kocası Ozan Baran Koluna Karısının Dövmesini Yaptırdı

Her Jesti Bir Olay! Sosyete Prensesi Süreyya Yalçın'ın Kocası Ozan Baran Koluna Karısının Dövmesini Yaptırdı

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
s-94c3b09f1cef0dd0b9c0786928e035cf5d632d6a.jpg

Süreyya Yalçın'ı cemiyet hayatının önde gelen ismi olarak bilebilirsiniz. 2016'da Ozan Baran'la yaptığı evlilikten sonra ise resmen aradığı aşka kavuştu. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali, birbirlerine aldıkları armağanları görünce insan aklı uçuyor. Artık ise sırada bir dövme var...

Süreyya Yalçın, sosyetik ünlüler ortasında birinci akla gelen isimlerden. Her atağı bir olay olan Yalçın'ın 2016 yılında 100 kg'lık bir sultan elbisesiyle kına gecesi yapmıştı.

Tekrar birebir yıl ABD'nin Miami eyaletinde liman işletmeciliği yapan Ozan Baran'la dünya meskenine girdi. Gelinliğinin sırt dekoltesinden görünen "Ozan" dövmesi de dikkat çekmişti.

Çiftin memnunluğu o günden bu yana katlanarak devam ediyor lakin natürel birbirlerine yaptıkları jestler de magazin gündemine haber oluyor.

Örneğin Ozan Baran, geçtiğimiz yıllarda eşi Süreyya Yalçın için Miami'de 25 milyon TL'lik bir malikane satın aldı. Mesken evvelce kimindi dersiniz? Pablo Escobar'ın!

Birbirlerini memnun etmeyi alışkanlık haline getiren çiftimiz, doğum günlerini artık dev partilerle kutlamak yerine daha öteki sürprizle şenlendiriyor.

Mesela geçtiğimiz sene Ozan Baran, sevgili eşinin doğum günü içine Serdar Ortaç'a müzik yaptırıp bi de üstüne klip çektirmişti.

Ozan Baran artık yapılabilecek çok az şey kaldı diye düşünmüş olsa gerek, Süreyya Hanım'ın bu doğum gününde koluna eşinin portresini dövme yaptırdı.

Süreyya Yalçın'ın toplumsal medyadaki paylaşıma yaptığı yorum da şöyle oldu: 'Hayatımda bir kez daha bana kendimi çok özel hissettirdin. Âlâ ki doğdum, güzel ki senin oldum. Hani derler ya 'Monotonlaşır' diye... Yalan! Bizim sevgimiz birbirimize olan hislerimiz hala her geçen gün kuvvetleniyor. Seni çok seviyorum hayatımın anlamı'

Valla ne desek bilemedik... İsteyene bu türlü aşk, istemeyene de para nasip olsun...

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt