Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Her kız reddediyor

Her kız reddediyor
0
236

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya hangi kıza önerge etsem defalarca ret daima negatif bune kardeşim pek mı tipsizim illa paramız mı olcak yaş olmuş 18 değil hala değil
napıcam ya gidip gay mı olak illa töbe Estağfurullah
halk takviye edin napabilirim

Similar threads

ERKEKLER İÇİN COOL OLMA Bu ne forumda gezıyorum bi fazla erkek değil işte tipsizim kımse bakmıyo bu us insanlarda 1819 yaş sentromu olarak geçıyor karsındaki bir kızı sıradan arkadasın gıbı gorceksın sıcacık olcaksın öz güvenın olcak mimik ve konusmalarını süslücen nasıl bır cırkın kız mını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Şu felsefeden şaşmayın ilk kez Onsuz yemek yemek yiyorsanız , su içebiliyorsanız , yürüyebiliyor , koşabiliyor , görebiliyor , duyabiliyor ve hissediyorsanız siz onsuz YAŞAYABİLİRSİNİZ 1)Ilk Kez platonik aşk dediğimiz şeyden açmak isterim KUŞKUSUZ desteklememÇok gereksizdirNeden peki ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
bizim mahallede bir kız var fazla hoş ve gözlerinin neredeyse içi gülümsüyoryalnız bir takım sorunlar var kız da kalıcı bir hastalık mevcut belden aşağısı tutmuyor çoğunlukla balkona çıktığında görüyorum gözlerimiz ile anlaşmayı başarıyoruz fakat ben tam cesaretimi toplayıp kız ile görüşemedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kızlarr destek edinn ( Ya benim adetim bu gün el beraber 9 dün geçti, geçen ay ovulasyn testi kullandım yumurtlama zamanlarında daima ilişkim oldu ama test yapıyorum hep olumsuz her zaman negatif Gidip kan testi de yaptıramıyorum korkuyorum ya olumsuz çıkarsa diye, çok moralim bozuk yaa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar Şimdi size epeyce acayip bir konudan bahsedicem Böylece başlıkta '' ahlaki çatışma '' yazdığına bakmayın , fazla önemli çok kafa sıkıcı bir konu yok yani KONUNUN ÖZETİ EN AŞAĞIDAKİ DİYALOGDA BELİRTİLMİŞTİR OKUMAYA ALERJİSİ OLANLAR GÖNDER ALTA GEÇSİN OLMAYANLAR OKUSUN LÜTFEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt