Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Bir An Önce Okumanız Gereken Haftanın En Komik 25 Tweeti

Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Bir An Önce Okumanız Gereken Haftanın En Komik 25 Tweeti
0
260

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Hafta sonuna mizahla girelim dedik.

İyi cümbüşler ????

1. Lakin yeniden de şeker komasına girebilirim her an...

2. Sanki hangisi?

3. Sahiden ya ????

4. İnsan bu türlü olmalı işte, istikrarlı...

5. Kusursuz ????

6. Senaristler ve üretimciler vazifeye...

7. Bir trafik canavarı mı doğuyor???

8. Neden ayak atmış sanki?

9. ????????????

10.

11. Bizden kaçmaz...

12. Bir yaşıma daha girdim sahiden...

13. Mükemmel fikir valla...

14. Bir şeyin içine hoş olsun diye bu kadar şey eklenmez. Yemeyelim daha güzel...

15. Erkek çocuk terörü tekrar iş başında...

16. Pazartesi işe bu türlü gittik hakikaten...

17.

18. Zenginlik hoş şey sahiden...

19. Hoş bir söz latifesi...

20. Adana'da daima bu türlü giyinir beşerler aslında...

21. Evet İslami rejim...

22. Hoş bir motivasyon hali ????

23. Mükemmel bir anlatım olmuş ????

24. Yalnız değilsin...

25. İnada bindi ????

Similar threads

Yorucu ve ağır geçen haftayı mizahla kapatalım. İyi cümbüşler. ???? 1. Ben atmıyorum lakin atanlar varmış... 2. Zekası farklı işliyormuş sahiden... 3. Pek sağlıklı görünmüyor... 4. Değişik bir hayal dünyası... 5. Bu kediler dünyayı ne vakit ele geçirecek sanki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Hafta sonuna mizahla girelim dedik. İyi cümbüşler ???? 1. Shakira kemerleriniz bağlandıysa başlıyoruz! 2. Behlül artık o parayla tost-çay yaparsın anca... 3. Değiştim ve geliştim... 4. Acil bakıcı ilanı yapıştır! 5. Şevket'le bağ kesme yapmayan Sedef. 6. Kayserili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Ekonominin, iş hayatının, aşk hayatının, insan alakalarının bunalttığı haftayı mizahla kapatalım. İyi cümbüşler ???? 1. Başlayalım! 2. Daima o denli olur. twitter.com 3. İki neslin özeti twitter.com 4. Olur sallamayız. twitter.com 5. Bu işler sırayla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Haftayı mizahla kapatalım dedik ve geçtiğimiz yedi güne damgasını vuran komik tweetleri derledik. İyi cümbüşler ???? 1. Mesken sahibi görmesin... 2. Farklı bir bakış açısı... 3. Girl... twitter.com 4. Flörtte mantık olmaz! twitter.com 5. Fiyat algımız tükenmiştir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Haftayı mizahla kapatalım dedik. Güzel cümbüşler ???? 1. Fiyatlar trajikomik bir hal aldı. twitter.com 2. Yeniden de içmeyin! twitter.com 3. Gölgesi bile zamlıdır bunun... twitter.com 4. Biraz abartılı olmuş. twitter.com 5. Kütüphane mizahı tam gaz! twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt