Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Göz Atmanız Gereken Haftanın En İyi 20 Tweeti

Her Ne Yapıyorsanız Bırakıp Göz Atmanız Gereken Haftanın En İyi 20 Tweeti
0
59

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-ab26bfb1869e11b1c82114211ca8544778a88117.jpg

İyi cümbüşler ????

1. Haydi bakalım başlayalım!

2. İzlemekten vazgeçemiyorum hala.

3. Ay her ailede var bunlardan.

4. ????

5. Bunu ben de bir sefer yaşamıştım. Telefonu bozar bunlar, uzak durun!

6. Neyse bir şey demek istemiyorum. :)

7. Haklı bir bakış...

8. Bu koyunu saatlerce izlerim diyenlerle buluşalım.

9. Ya yerim seni.

10. Kimse inanmaz ki. ????

11. Kim bilir neler yaşıyorlar. :(

12. Buna gülmeyeceğiz de ne yapacağız. ????

13. Yaşayanlar bilir!

14. Bu türlü bir sendrom olabilir bence.

15. Keşke bize de söyleseydi.

16. Çok haklı.

17. ????????

18. Olağanüstü bir insan.

19. ????????

20. Haftaya görüşmek üzere...????

Similar threads

Şu bitmeyen nisan ayını mizahla bitirelim dedik. İyi cümbüşler ???? 1. Başlıyoruz! twitter.com 2. Haftanın isyanı... twitter.com 3. Şarj kaygısı yok. twitter.com 4. 50 çeşit reçel eksik. 5. İnsan sarrafı twitter.com 6. Göz hariç her şey var. twitter.com 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Haftayı mizahla kapatalım dedik. İyi cümbüşler ???? 1. Başlıyoruz! twitter.com 2. Yakışıksız bir imaj tekrar de... twitter.com 3. Kazandıkları her kuruş helal! twitter.com 4. ???? twitter.com 5. Haklı bir isyan. twitter.com 6. Kurtsa unutabilir. twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Haftayı mizahla kapatalım dedik. İyi cümbüşler ???? 1. Başlıyoruz! twitter.com 2. Haklı! twitter.com 3. Şanssız... twitter.com 4. Çok uygun şaka! 5. Haftanın siyasi tweeti! twitter.com 6. Bilet fiyatları çok fena! twitter.com 7. Kedi sahipleri katılır mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Haftayı mizahla kapatalım dedik. İyi cümbüşler ???? 1. Coğrafya neydi? twitter.com 2. Any idea? twitter.com 3. ???? twitter.com 4. Görenler tanıyamadı. twitter.com 5. Düşen yalnızca Türk Lirası değildi. twitter.com 6. Gerçek gurmeler bilir... 7. Halinden şad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Haftayı mizahla kapatalım dedik ve geçtiğimiz hafta atılmış birbirinden şahane komik tweetleri derledik. Uygun cümbüşler ???? 1. Geçerliliğini yitirse de o periyodun kaidelerine nazaran kıymetlendirmek lazım. twitter.com 2. Dolar getirsin gelirken. twitter.com 3. Bulundu mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt