Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Her şey tersine gidiyor :'(

Her şey tersine gidiyor :'(
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Her şey tersine gidiyor :'( Hiç bir şekilde ne özel ne de egzersiz hayatında şansım dönmüyorUzun süredir çalışmıyordum, fena bir şekilde biten ilişkimden sonradan ola ki kafam dağılır diye çalışmaya karar verdimBir ay daha tamamlanmadan işten ayrıldım çok şansızım , sebebiyse ceza nedeniyle aynı gibi , benzer yerde çalıştığım bir bayan var evli 7,8 yaşlarında oğlu var, aynı mahallede oturuyoruzKadın hoş , kapalı biri Bunun eşinden öbür iş yerinde ama ustayla ilişkisi varmış,(pozitif detaya girmiyorum anlarsınız umarım ), her akşam saat 8 de iş bitiyor , buysa eve gece 11 de filan geliyormuşAynı mahallede oturuyoruz, benle onun ayrı saatlerde eve gelmesi uyarı çekermiş diye bu gün işten ayrılmama sebep oldu Şu Anda burada benim suçum ne ? Bana ne sen kimle ne haltlar yiyorsun, ne hakla benim işime karışıyorsunBu kadınlar niye böyle evindeki yetmiyor mu , insanları bu şekilde mağdur durumda bırakıyorlar:küstüm: Anlayamadım gitti bu insanları ne istiyorlar neyin peşindeler ? Ama şunu anladım suçsuz,haksız yere işten ayrılmak o fazla fena bir şeymişherseytersinegidiyor5c51893eb9389gifalt :18: 18 :18:  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt