Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Her Şeyin Başı Sağlık

Her Şeyin Başı Sağlık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sağlık
Her Şeyin Başı Sağlık
Her Şeyin Başı Sağlık Durumu Makale

Güzel söz pek değilmi herşeyin başı sağlık evet sağlığınız yerindeyse gerisi mühim değil
Yeterki Sağlık olsun herşey yoluna girer birbirine aynı bu sözleri çoğu kez kullanıyoruz Jurnal hayatımızda

Peki bu kadar kıymetli olduğunu bildiğimiz sağlığımızı sizce yeterince koruyabiliyormuyuz ona gereken önemi,itinayı gösteriyormuyuz
Bugün kendinize bu soruyu sormaya ne dersiniz ben sağlıklımıyım, sağlığımı korumak için neler yapıyorum sağlıklı ve dinç yaşamak nedir?
iş işten geçmeden sağlığımızı kaybetmeden bu soruları herkesin kendine sıkça sorması gerektiğini son günlerde daha iyi anladım

İnsan bazı şeylerin değerini kaybettikden sonra anlar bunu hepimizin biliyoruz Umarım bizler Sağlımızın kıymetini kaybetmeden anlarız
Sizce Sağlık nedir bu konuda yeterince bilgi sahibimiyiz Afiyet konusunda bizler gün içerisinde mutlaka bir köşe yazısı okuyor yada bir televizyon programı izliyoruz ve nelerin sağlığımızı tehdit ettiğini biliyoruz yalnızca aman diyor ve alıştığımız tarzda yaşamaya devam ediyoruz duyduklarımıza ve gördüklerimize aldırış etmiyoruz en azından ben böyle yapıyorum ne dek fazla bilgiye sahip olsam'da bildiğimden şaşmıyorum malesef en büyük yanlışı yapıyoruz bu şekilde davranarak

Sağlığımızı tehdit eden unsurları bir çoğumuz biliyoruz
Sigara sağlığa zararlıdır bunu hepimiz biliyoruz ve yavaş yavaş öldürür bunu her alınan sigara paketinde gördüğümüz halde kasıtlı olarak sigara içmeye devam ederiz
Evet pek çünkü ben bunu şu an hasta olan babam'da gördüm bilerek ölüme kendini yaklaştırmak şu lahza bizlerinde yaptığı bu
Dinç ve dengelenmiş beslenmemiz gerekiyor hepimiz biliyoruz bunu peki ne değin sağlıklı besleniyoruz?
Spor yapmalıyız Stresden uzaktan durmalıyız Ama tam tersine kendimizi strese sokabilmek için elimizden geleni yapmıyormuyuz
Gün içerisinde kaç dakikamızı kendimize ayırıyoruz spor yapabiliyoruz ve ne dek Stresten uzak kalabiliyoruz?

Eminim hepimiz sağlık durumu konusunda sandığımızdan daha pozitif bilgiye sahibiz Lakin bunu hayatımıza geçirmeye gelince okadar'da başarılı olduğumuzu düşünmüyorum Madem öyle bugün baştan bir gözden geçirelim yaşam tarzımızı ve yeni güne daha sağlıklı başlıyalım
Meslek işten geçmeden tedbirimizi alalım kaybetmeden sağlığımızın değerini bilelim
Hepinize Sağlıklı günler diliyorum ve umuyorum ancak bu konuyu biraz olsun düşünmenize yardımcı olucakdır bu yazı
Unutmayın Her'şeyin Başı Sıhhat

Yazar:Eylül
30072019
Forumdasnet
*

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt