Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Her şeyin bir sebebi var Lakin...

Her şeyin bir sebebi var Lakin...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bundan bir sene önce bir kıza aşık olmuştum Olur Ya de hayatımda fiilen evlenmek istediğim tek kızdı Bundan sonra fiilen evlenmek istediğim bir kız çıkar mı bilemiyorum lakin henüz çıkmadı O kız benimle evlenmeye değecek bir kız değildi bunu yeni yeni anlamaya başlıyorum O süre çıkma teklifi etmiştim olmamıştı alışılmış forumdaki dershanedeki aşk hikayeleri Fazla üzülmüştüm hatta bu hayatta beni ağlatan tek kızdı kızla 78 ay uğraştım bütün onu tanıyalı bir yıl olduğunda ise adamakıllı tüm acılarım geçmişti ve bir senedir hiç görmüyorum artık Gerçi görmekte istemiyorum hani her tarafta aşık olcağım korkusundan yok İçimde ona karşısında hiç birşey kalmadığından ve eski günleri hatırlayınca onunla hiç iyi anılarım olmadığından Eski bir arkadaşım bile diyemediğimden Hatırlayınca yüzümde bir tebessüm bile kalmadığından çünkü bir iyi anım çıkıyorsa anında arkasından beş fena anım çıkıyor Ve sonu fazla kötü bittiğinden
O zamanlar çok acı çektiğim doğru ve anlam veremiyordum neden ? biçiminde soru işaretleri kalıyordu kafamda Allaha hergün dualar ediyorken neden olmadığını bir türlü anlayamıyordum Daha yeni yeni anlamaya başladım o kız ne aileme ne de bana yerinde biriydi Daha iki gün tanıdığı erkeğe tatlım canım türünden konuşan bir kız bana yerinde olabilirmiydi Veya o kız beni mutlu edebilirmiydi O kızla bir geleceğim olurmuydu Allaha binlerce şükür ediyorum artık niye olmadığını daha yeni yeni anlıyorum İyikide olmamış hani yanıma yakışmayacağı için olmamış
evet anladım niye olmadı sebebini anladım peki niçin Karşıma fiilen evlenebileceğim Evleneceğim kişi çıkmıyor Ben evleneceğim kişiyle daha evvelden tanışıp en azından sevgilim olmasını istiyorum Birşey yaşamak istediğimi söylemiyorum İki liseli aşık gibi mutlu anılar yaşamak istiyorum Bunda sakıncalı ya da kötü birşey varmı ancak ? hatalı anlaşılmasın Allaha güvenim inancım ebedi Allahım en iyisini bilir ve yapar Demin vakti gelmemiştir belkide Allahım dualarımı bilir Dualarıda geri çevirmez iyi bilirim Ama ne süre olur onu bilmiyorum üniversite biticek ve askerlikten sonra izaç yaşına gelicez olcak 25 yaş peki ben ne süre tanışacağım mutlu hatıralar yaşayacağım ve sonrada evleneceğim 30umu bulacak bu yaş Acaba ben bunu beklerken hala evlenmemiş kişilerden mi olacağım bu korkutuyor beni

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt