Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Her YaĞmur Sen Olursun YüreĞimde

Her YaĞmur Sen Olursun YüreĞimde
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Her YaĞmur Sen Olursun YüreĞimde Her YAĞMUR sen olursun yüreğimde Her ıslandığımda içimdeki sokaklarını hüzün kaplar, sel basar Ve ben … Ağlamalarım gözükmesin diye yağmurda buğulanır gözlerim Zihnim boş bakışlarım öteleri soluklar Ayrılığın boğazımda bin düğüm Gönlümde hazan iklimleri Bir eylül sabahı gibi yalnızlığım Derhal niçin yaşıyorum bilemiyorum Sensizlik boğazıma geçmiş ip gibi İçimde sızı Gözlerimde ayrılığın acıları Yüzümde çizgileri Titrek ellerime sözüm geçmiyor artık Titrek kalbime teskin olamıyor hiçbir ümit şarkısı Ancak hiçbir acıda kalbim bu dek ağırlaşmamıştı Hiç bu dek koymamıştı Sessizliğim çığlık olur okyanus ötesi sevdama Yaslandığım yüreğin değil yüreğimde Senden bana bir eziyet kaldı fakat tarifsiz Zemheri bir fırtınaya gebe gelecek günlerim Yaktığım resimlerin değil,kalbim Yüreğim üşüyor,canım yanıyor Ne yalan söyleyeyim sensizlik bana çok koyuyor Senden sonra… İçimdeki ağaçlar yıkıldı Yapraklar düştü Anlıma acı diye ayrılık yazıldı Kapattı bütün baharlar kapılarını Gönlüme kalın kalın kilitler düştü Süre sustu Yaşananlar bir düştü Kalemim ayrılıklara küstü Senden sonradan! ​  

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt