Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Her Yerde barışmak?

Her Yerde barışmak?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçen yıl tanıştığım bi erkek arkadaşım vardı Aşk yok fakat,arkadaşımdı yalnızca O beni seviyodu ve ben ona kanka gözüyle kardeş gözüyle bakıyoken bunu öğrendim Bütün sene bana yalvardı öneri etti lakin kabul etmedim ve zıt bi şekilde reddettim hepsini Çünkü sevdiğim biri vardı En son kendi kendine kıskançlılar yaratmasına vs asap oldum dayanamycak yere geldim ve kavga ettik Ben ona küfürler ettim,o da bana ve numarasını engelledim Daha Sonra konuşmadık bi daha Dün öğrendim fakat bizim sokağın biraz aşağısında bi eve taşınmışlar Bundan Böyle her çıktığımda onu görücem : Sürekli karşı karşıya gelicez Böyle onu her gördüğümde en son küfürleşmelerimizi hatırlamak istemiyorum Kendime yakıştıramıyorum bir defa Bundan Böyle benden nefret mi ediyodur bilemem fakat sanırım barışmak istiyorum En azından yüz yüze geldiğimizde selam verelim yeter Hatalı mı düşünüyorum bilmiyorum Fikirlerinizi bekliyorum Sizce bi adım atmalı mıyım

858,497Konular
982,019Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt