Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

her zerrende benim kanım dolaşacak...

her zerrende benim kanım dolaşacak...
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
her zerrende benim kanım dolaşacak ÇOK YAKIŞTIN YÜREĞİME bir kalem alsam elime seni çizsem kendi benliğime kazısam hiç silinmesen sonsuza dek orada kalsan dur başlıyorumseni çizmeye silgi kullanmayacağım fakat haberin olsun hiçbir şey kusursuz olmaz değil mi? seni yüreğimin üstüne çizeceğim kimse görmesin seni orada sadece ben hissedeyim ben nefes alayım seninle olur mu? gözlerinden başlayacağım çizmeye gözlerin pembe olsun mu? yok değil;sana yakışan bir renk bulamadım ki!!! dur buldum galiba seni;damarlarımda dolaşan kanımla çizeceğim her zerrende benim kanım dolaşacak ahhh!!! heyecanlandım birden bilmiyorum fakat bir sancı duydum içimde iyi mi kötü mü anlayamadım acı da duymadım;ne olağandışı değil mi? evet;bitti galiba biliyor musun? fazla yakıştın yüreğime hiç aşınma hep orada kal olur mu? sen yüreğimde var epeyce benim heyecanım hiç bitmeyecek seninde bitmesin alinti  

858,475Konular
981,231Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt