Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hercai'nin Melike'si Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Resmen servet harcadım'

Hercai'nin Melike'si Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Resmen servet harcadım'
0
101

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
hercainin_melikesi_asli_samat_100_kilo_verdi_igne_iplige_donen_oyuncu_yeni_dizisiyle_dondu_1651154195_2141.jpg

Hercai dizisinde Melike karakterine hayat veren oyuncu Aslı Samat 6 yılda 100 kilo vererek değişimiyle herkesi şoke etti. Büyük değişim yaşayan Samat, "Hiç hesaplamadım ama eskiden bir ev alınabilirdi bu paraya. Ben mecburdum, aslında biz estetik diyoruz ama sağlıkla ilgili bir şey bu" diye konuştu.

Son olarak 3 sezon boyunca Hercai dizisinde oynayan oyuncu Aslı Samat, üç sezon Mardin'de yaşadıktan sonra İstanbul'a geri döndü. 100 kilo vererek bambaşka biri olan Aslı Samat, Bebek'te görüntülendi. Samat, "Kilo verince hayatınız nasıl değişti?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Çok daha rahatım, bütün günümü dışarıda geçirebiliyorum ve hiçbir yerim ağrımıyor. Oyuncuyum, gelen roller bile değişti."

"Birileri artık bana da dizide aşık olabiliyor. Eskiden olamazdı. Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?"

yTaLy_1651154845_741.jpg
aslı samat kilolu hali

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; ünlü oyuncu, kilo verdikten sonra karşı cinsin ilgisiyle ilgili de "Karşı cinsin eskiden bir davranışı yoktu ama şimdi var" dedi.

Z6n5T_1660117093_7014.JPG

"BİR EV PARASI HARCADIM"

Samat, estetik operasyonlara ne kadar harcadığı hakkında yöneltilen bir soruya da "Hiç hesaplamadım ama eskiden bir ev alınabilirdi bu paraya. Ben mecburdum, aslında biz estetik diyoruz ama sağlıkla ilgili bir şey bu" diye yanıt verdi.

0A573_1660117089_1273.JPG

YENİ PROJESİYLE DÖNDÜ!

Bir yıl gelen projeleri değerlendiren ve içine sinen bir işle anlaşan Aslı Samat, Gülümse Kaderin dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıktı.

FOX TV'de yayınlanmaya başlanan Gülümse Kaderine dizisiyle ekrana dönen sevilen oyuncu  evin keyifli, meraklı kızı Sibel'e hayat veriyor.

ulAgR_1651154862_2573.JPG
aslı samat

Şükrü Avşar'ın sahibi olduğu Avşar Yapım'ın yeni işi olan Gülümse Kaderine dizisiyle yeniden ekranlara dönen oyuncu tam tamına 100 kilo verdi. 

B8Odq_1651154882_0006.JPG
aslı samat 100 kilo verdi

Yıllardır fazla kilolarından kurtulmak için sağlıklı beslenen ve spor yaparak 100 kilo veren Samat'ın değişimi de gözlerden kaçmadı.

ewn1p_1651154889_3047.JPG
aslı samat son hali

103 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüşen Aslı Samat, bir YouTube kanalı açarak zayıflama sürecini takipçileriyle paylaşmıştı.

Video içeriğinde çocukluğunda, okul hayatında yaşadığı zorlukları anlatan Samat, hayranlarından ve dostlarından inanılmaz geri dönüşler aldığı yorumları, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

3i4a4_1652606924_7497.JPG
aslı samatın çocukluk travmaları

ÇOCUKLUK TRAVMALARI ORTAYA ÇIKTI! 

Hayranları tarafından gelen yardım çağrılarına kayıtsız kalmayan Aslı Samat "Şaşkınım, ben böyle bir ilgi beklemiyordum.

Aslında sadece ne yediğimi, ne içtiğimi anlatmak istemiştim. Bir anda çocukluk travmaları çıktı ortaya."

'Ben de bunu yaşadım, sen bana güç oluyorsun, tek değilmişim' gibi çok fazla mesaj alıyorum.

Bu mesajlar daha çok şey anlatmaya teşvik ediyor beni." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yenikapı'daki Sefo konserinde yine kavga! Sopa ve yumruklarla birbirlerine girdiler