Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hercai'nin Melike'si Aslı Samat nasıl zayıfladığını anlattı, çocukluk travmaları ortaya çıktı!

Hercai'nin Melike'si Aslı Samat nasıl zayıfladığını anlattı, çocukluk travmaları ortaya çıktı!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
hercainin_melikesi_asli_samat_nasil_zayifladigini_anlatti_cocukluk_travmalari_ortaya_cikti_1593245249_7704.jpg

‘Hercai’nin ‘Camgöz’ü Aslı Samat'ın geçmişten günümüze kadarki olan değişimi görenleri hayret ettirdi. 6 yılda 93 kilo veren Aslı Samat, YouTube kanalı açarak kilo verme sürecini paylaştı.

Okul yıllarında yaşadığı sıkıntıları anlatan oyuncu Aslı Samat, kilolu halleri ile ilgili çevresinden inanılmaz geri dönüşler aldığı yorumları, sosyal medya hesabında paylaştı.

Samat, “Şaşkınım, ben böyle bir ilgi beklemiyordum. Aslında sadece ne yediğimi, ne içtiğimi anlatmak istemiştim. Bir anda çocukluk travmaları çıktı ortaya. ‘Ben de bunu yaşadım, sen bana güç oluyorsun, tek değilmişim’ gibi çok fazla mesaj alıyorum. Bu mesajlar daha çok şey anlatmaya teşvik ediyor beni.” dedi.

noRR9_1593244888_5123.jpg

Rekor kıran 'Hercai' dizisinde Reyyan karakterinin yakın arkadaşı ve aynı zamanda evin yardımcısı rolünü alan oyuncu Aslı Samat, tüp mide ameliyatı sonrasında 6 yılda 173 kilodan 80'e kadar zayıfladı.

h9LkK_1562828160_5095.png

62 beden gardırobunu 42 beden kıyafetlerle değiştiren Aslı Samat, “Annem de kıyafetlerimi daraltırken dikiş öğrenip terzi oldu” dedi.

dLdm6_1562828190_6731.jpg

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt