Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin canlandırdığı karakter hakkında konuştu

'Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin canlandırdığı karakter hakkında konuştu
0
142

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
hercainin_yildizi_ebru_sahin_kendisine_gelen_teklifleri_reddediyor_1577341114_9162.jpg

Hercai serisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Ebru Şahin, rolü Reyyan hakkında konuştu.

Hercai serisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, kendisine şöhreti getiren Reyyan rolü hakkında konuştu. Şahin, ''Çok güçlü bir adalet arayışı var. Naif ve kırılgan bir bayan. Bana ve birçok beşere, unuttuğumuz o masumiyeti ve saflığı hatırlattı. Ve olağan bu rolle çok çokça şahsa ulaşabilme fırsatı buldum.'' tefsirinde bulundu.

GELEN TEKLİFLERİ REDDEDİYOR

Başrolünü oynadığı Hercai serisiyle şöhreti elde eden ve seride söylediği müzikle büyük beğeni toplayan Ebru Şahin'e, albüm teklifleri gelmeye başladı. Lakin Şahin, kendisine gelen teklifleri reddediyor.

n5lgo_1577341337_4713.jpg

Altyapısı olmadığını belirten oyuncu, “Albüm teklifleri de geldi gelgelelim bu benim işim değil. İlerleyen vakitlerde seri için tekrar söylerim. Onun dışında alt prodüksiyonu sağlamlaştırmadan bu türlü bir yola girmem.” açıklamasında bulunuyor.

Similar threads

Hercai dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Ebru Şahin, rolü Reyyan hakkında konuştu. Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, kendisine şöhreti getiren Reyyan rolü hakkında konuştu. Şahin, ''Çok güçlü bir adalet arayışı var. Naif ve kırılgan bir kadın. Bana ve birçok insana, unuttuğumuz o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Hercai dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Ebru Şahin, reklam ücretini 2'ye katladı. Şahin, reklam filminde 1 milyon TL istedi. Ünlü bir çorap firması Ebru Şahin'e reklam yüzü olma teklifinde bulundu. Şahin, kendisine 500 bin TL teklif eden markadan 1 milyon TL istedi. Marka bu isteği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Hercai serisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Ebru Şahin, kendisine gelen albüm tekliflerini reddediyor. Başrolünü oynadığı Hercai serisiyle şöhreti elde eden ve seride söylediği müzikle büyük beğeni toplayan Ebru Şahin'e, albüm teklifleri gelmeye başladı. Ama Şahin, kendisine gelen teklifleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Hercai dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Ebru Şahin, kendisine gelen albüm tekliflerini reddediyor. Başrolünü oynadığı Hercai dizisiyle şöhreti elde eden ve dizide söylediği şarkıyla büyük beğeni toplayan Ebru Şahin'e, albüm teklifleri gelmeye başladı. Ancak Şahin, kendisine gelen teklifleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Hercai serisinin yıldızı Ebru Şahin, hem oyunculuğu hem de stiliyle beğeni topluyor. Oynadığı her girişimde biçimini yansıtmayı başaran Ebru Şahin, gündelik hayatta dolabımızda daima bulabileceğimiz kesimlerden kendi giysi kimliğini oluşturmayı başarıyor. Pekala Hercai serisinin yıldızı Ebru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,496Konular
982,158Mesajlar
30,098Kullanıcılar
turker03Son üye
Üst Alt