Hergüne Bir Makyaj makyaj,yapımı, nasıl olmalıdır, hergüne makyaj taktikleri , resimleri, buradan bulabilirsiniz Makyaj yapan melişler her güne makyaj menüsü çıkardım sizehergunebirmakyaj5c4ee1419c386alt hergunebirmakyaj5c4ee1419c386alt 1548673337 1548673337 hergunebirmakyaj5c4ee1422b99ahergunebirmakyaj5c4ee1422b99a hergunebirmakyaj5c4ee1422b99a Her Güne Makyaj Bayanlar, sizler için 1 haftalık makyajı araştırdım Ve her güne makyaj buldum Pazartesi: Dudak parlatıcısı ve nemlendirici krem Daha pazartesindeyiz!Salı: Dudak parlatıcısı, renkli far ve lacivert rimel Çarşamba: Gümüş far, koyu pembe ruj Perşembe: Fondoten, cilt rengi far, siyah eyeliner, kırmızı açık dudak boyası ve yürek kolye Cuma: Parlatıcılı dudak boyası, ışıltılı saç spreyi ve kahverengi maskara id Cumartesi: Haftasonu yorgunluğu yaklaşıyor Daha keyifli gözükmek için sarıturuncu far, nemlendirici krem ve hafif, çiçek kokulu parfümPazar: Fazla eksik parıltılı el kremi, siyah rimel, grisiyah far, kıpkırmızı ruj, göz çevresi için siyah eyeliner Umarım işinize yaramıştır melekler