Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkes Bir Kızın Yada Erkeğin Peşinden Koşuyor...

Herkes Bir Kızın Yada Erkeğin Peşinden Koşuyor...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hemen ben sisteme uymak yerine sistemi kendi lehime çeviriyorumHer türlü ortama uyuyorumNabza göre şerbet olayıÖzenti,para manyağı ve egolarını tatmin etmek için çıkan kızlarla işimi görüyorumBenim sevgimi hakedecek kıza ise elimden geleni yaparım sahip çıkarım ona herşey amennaBu zamana kadar öyle biri çıkmadı karşıma ama ta ki onu 2 hafta önce okulun koridorunda gördükten sonraGördüğüm gün bir etkileşme oldu o bana baktı ben ona ertesi gün geçer dedim ama onu gördüğümde mahoş bir hal alıyordum2 gün geçti aradan gidip tanıştım arkadaşımın arkadaşıymış konuşurken araya girip tanışma fırsatını yakaladım1 hafta konuştuk cana yakın ondan sonra niyetimi muhakkak etmeye başladımKız benim hakkımda pekte iyi şeyler duymadığını söylediKonuştuk baya bende yukardaki gibi dürüst bir şekilde anlatcam dedimYukarda parantez ile ayrılmış bölümde yazdıklarımı ona aksettirdimMiğdem bulandı sende herkes gibisin dedi ve çekip gittiÜstelemedim şu 24 saatir ne çekiyorum bir ben biliyorum Ne yapsam bu kızın gözündeki imajım değişir ? Oturup dürüst konuştuk diye ondan bir iltifat bekliyorum lakin

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,346Kullanıcılar
Aliyldz09Son üye
Üst Alt