Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkes Duymak İstediğini Duyar

Herkes Duymak İstediğini Duyar
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Herkes Dinlemek İstediğini Duyar Kizilderili bir adamla beyaz adam sokak de yuruyorlarbirden kizilderili adam beyaz adama:cekirge sesi duyuyorum derfakat beyaz adam:bu dek kalabalik bir cadde de cekirge sesi duyman imkansiz,yaniliyorsun derkizilderili usteler hayir duyuyorum der daha sonradan bir bahceye girerler ve gercekten orada cekirgelervardir beyaz adam sasirir senin kulaklarin farkli derbu gurultude cekirge sesini duymak imkansiz derkizil derilide hayir benim kulaklarim diger insanlarin kulaklariyla ayni dernormal kulaklara sahibim ben derbeyaz adam israrla kulaklarinin farkli oldugunu soylerbunun uzerine kizilderili cebinden bir bozuk para cikarirve o parayi sokak uzerine atar para yuvarlanirve caddedeki herkes cebini yoklamaya baslar paraningittigi yone dogru bakarlarherkes duymak istedigi sesi duyarve o sesin pesinden gider alıntı  

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt