herkes hadiseyi konuşuyor mayıs ayı ve sonrasına dek gündemde kalacak olan haside gerek röportajları gerek yaptığı hazırlık çalışmaları ile halkın yoğun ilsine maruz kalıyor RÖPORTAJI VİDEOSU REKOR KIRDI! 1548632566 1548632566 herkeshadiseyikonusuyor5c4e41fa1d51aherkeshadiseyikonusuyor5c4e41fa1d51a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadiiii&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HADİSE'NİN EUROVİSİON TV'YE VERDİĞİ RÖPORTAJIN VİDEOSU, İNTERNETTE KISA SÜREDE 38 BİN KERE TIKLANDI HAYRANLARI, HADİSE'Yİ ÇOK CANA YAKIN BULDU Türkiye'yi 'Düm Tek Tek' şarkısıyla Eurovision'da temsilcilik etmeye hazırlanan Hadise, yurtdışında yoğun alaka görüyor Şarkıcının bir ay önce Eurovision TV'ye verdiği röportajın videosu, kısa sürede 38 bin defa tıklandı! Hadise, keza kendini keza de şarkısını tanıttığı videoda; Eurovision için hazırladığı öteki iki şarkıyı albümünde seslendireceğini söylüyor Benim için hediye oldu Sempatik tavırlarıyla puan toplayan seksi şarkıcı; 'fazla tıklanan' röportajında şunları anlatıyor: 'İnsanları eğlendirmeyi seviyorum 'da Eurovision'un bir parçası elde etmek benim için bir armağan 'Düm Tek Tek', Eurovision konseptine çok uygun bir şarkı ve beni de yansıtıyor Ama diğer iki şarkı da fazla iyiydi Olasılıkla onları albümüme koyacağım Olur Ya de single yaparım 'Düm Tek Tek' gerçekte kalbimizin ritmidir Türkçe'de biz o kadar deriz'