Cümbür Cemaat senin gibi palavracı değildi allak bullak olmu$ Duygularanlamını yitirmiş ßakı$lardefalarca ağlayan cümleler işte senin yokluğunda döktüğüm gözyaslar cümleler gülmeyi unutan ßen gözyaşı dökmek her zaman işte diyorum ya cümlelerim herseyim anlamsızlastı sen ßuralardan gideli ßu yürek kimseye a$ık olmadı olamadı o gercekten mutlu olduğum günlersevinçten ağladığım geceler sesini duyunca kendini kaybeden ben dudaklarından öpünce utanan ben sana sarıldgıım da hiç ßırakmayan ben her saat ßaşı arayan ßen işte cümlelerim hep ßenle ßaslıyor sen ve ben hiç ßiz olmadık oysa ßelki fazla saçma cümlelerim lakin diyorum ya anlamı nı yitirdi herseysenden sonra demem o ancak biz olmayı ßeceremedik o günler geldikce aklıma gözyaşı dökmek istiyorum sil bastan baslamak istiyorum herseye ama o acı geçmiş bütün baslıcak ken ßirden cıkıyor ben seni cok sevdim ße güzelim hemen ağlıyorsam sana değilgiden o hoş yıllarıma ağlıyorum seni unutamadıgım yıllaraağlıyorum defalarca derler seven herseye katlanır benim ölmediğim kaldıölsemde senınle beraber olurdu zaten bu yürek defalarca oooooooooof cekmek geliyor içimden niye mi ? kimse senin gibi olamıyorherkes ßeni tasıyamıyor lakin cümbür cemaat senin gibi yalancı değildi sevmiyorken seni seviyorum hiç demedi senden sonradan hersey cok değiştihani hayatı sen yönlendirrdin ya işte o eskidendi şu anda hersey bende baslar bende biter alıntıdır