Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkese KarŞi Tek BaŞina

Herkese KarŞi Tek BaŞina
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Herkese KarŞi Tek BaŞina sarıyer merkez kafasına kadar cümbür cemaat herkese aleyhinde tek başına SÜPER GÜLÜNÇ MUTLAKA OKUYUN DERİM ''telefonun'' dedim,''hı?ne''deditelefonun dedim telefonun çalıyor,bakmayacak mısın?''amaaan boşver çalsındiyerek umursamadıeee ne yaptın bugün diye sordu nne yapayım evde oturdum sonrada geldim diye yanıt verdimkısa bir sükunet oldu sen ne yaptın diye bu sefer ben sordumhani geçen gün bahsetmiştim o beğendiğim badi vardı ya onu olmak için kuzenle cevahire gittiko badiden kalmamışnasıl üzüldüm bi bilsen daha sonra yemek yedik üstkatında kuzenin sevgilisi bora geldiarabasıyla bizi kanyona götürdü oorda birazcık oturdukoffff umut ne güzel badiydi yaa önünde taşları vardı çok şıktıbak yeniden aklıma geldi çok üzüldüm diye o anlatadursun telefonu hala çalıyorduarada iki tanede mesaj gelmiştisonradan çalmaya tekrar dewam ettiikinci buluşmamız olduğu için bi hesap sorma aşamasına girememiştiktüm modernliğimi takınarak celal yazısının yanıp söndüğünü gösterip arkadaşın şayet önemli bişey söyleyecektir dedim amaaaaaaaaaaaaan bu da defalarca arıyo öfff yetti be diyerek telefonu çantasına koydueski çıktığıymış bittiğini anlamıyormuşkafasından silmiş lakin o peşini bırakmıyormuş,diretiyormuşcelalin bu ısrarcı tutumu onun celale olan saygısını bitiriyormuşfakat celal bittiğini anlamıyormuş ne diyeceğimi bilemedime rahatsız ediyorsa istersen ebn konuşayım diye bir öneride bulundum aman umut hiç bulaşma mafya gibi birşey bunlar sülalesi fazla geniş bir telefonla kamyonla adam toplar senin kemiklerini kırdırır dedi koluma kafasını dayayarak mafyada neymiş kiiki modern erkek gibi konuşuruz öğrenelim neymiş derdi diyerek saçlarını okşadımumut mafya bu adam diyorum sana öyle anlaşacak bir müşteri diildedi fakat telefonu edinmek için çantasına uzandı ya bizimde arkamız sağlamdır korkma gerçi durum o haddeye gelirse çok analar ağlar diye mırıldandım o anda size yemin ederim içimden saf ve katıksız umutun çıkıp ast masaya oturduğunu gördümyrrrağımı arkan sağlam memur sülalen mafyaya karşımı gelecek lan topukla oğlum topuklabela geliyor dedi bana alt benliğimtelefonu elime aldığım anda abi yapacak bişey değil geri adım atamam diye fısıldadım ve yes tuşuna bastım kimsin lan sen diye gürledi bana celal ben umut arkadaşım sen kimsin dedim bi sürü küfretti bana bak arkadaşım adam gibi konuşacaksan konuşalım bozma ağzını diye uyardım dinlemedi ve godoş gibi bir sürü ithamlarda bulundu bak arkadaşım kim olduğunu bilmiyorum fakat oysa biliyordum celaldi odimagıma işlemişti bu ad celalllllllllrahatsız etme yeniden dedim kararlılıkla lakin bir güç celalin suratına telefonu kapatmamı engelliyordu daha aşağı benliğim uzunlamasına kapat kapat diye alt masadan hareket çekiyordu bana ver lan adresini önce seni daha sonra o kaltağı skcem diye tehdit etti celal o lahza tepem attı gel ulan sarıyere erkeksen gel fazla celal skti bu sokaklar sarıyer merkez kafasına kadar herkez diye haykırdım altbenlik alt masadan ne yaptın abi sen hareketi yaptı sende siktir git lan diyerek kovdum onuda telefonu kapadımsinirlerim bozulmuştu umut naaptın sen ya döverse seni dedi sinirden elim ayağıma dolaştı çayı döktümittim hatunu ya kalkıp gidelim bu skndirik cafeden dedimsahilde yürüdükbi paket sigara içtim onu vapura bindirip eve geldimbaşım fena beladaydı galibaannem kızlar adamın başını belaya sokar demiştidoğruydu tek istediğim biraz dötünü ellemekti lan diye gözyaşımı sildim keşke bir zamanlar mahalleliyle aramı iyi tutsaydım diye geçirdim içimdençevrem olurdumafyayla tek başıma uğraş edecektimuzun saç gücü alır diye koştum berbere saçları kestirdimçevrem olsun diye berberle muhabbet etmeye çalıştım etmedisallamadı benieve koşarak geri döndümeski karakuşak dergilerini çıkardım resimlere bakarak kata felan çizdimsonra mahallleye yazlığa gittiğimiz yalanını yaydımcelal gelirse beni bulamasın diye panik halinde kıvranıyordumbir hafta evden çıkmadımdayaktan yok bıçaklanmaktan korkuyordumyüzümde tikler oluşmaya başlamıştısanırım korkudan hamı gtü kaybediyordumgözlerim kaymış bayılmıştımiki gün nöbetler içinde yattım bi ahfta sona sevgilim umut niye hiç aramıyorsun diye aradı beni ya sorma biz evi taşıdıkartık zeytinburnunda oturuyoruz dedim celal hala seni arıyormu dedimbeni sorarsa sarıyerde bekliyorum gtü yiyosa gelsin dersin dedim yok aramıyorbakma sen ona sinirlidir felan lakin iyi çocuktur dedisevdiğinden yapıyor o aylılıkları dedi celal bir hafta sonradan ayı olmaktan çıktı eşek olduiki gün sonradan yaramaz üçüncü günde çılgın oldugünden güne celal övüldü ben yere batırıldımdaha sonra beni bırakıp celale gittilakin bu olayda Mahallede deli çevre yaptımsarıyer merkez kafasına kadar herkez  

858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt