Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkese selamün aleyküm

Hoş geldin! silahzn1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Herkese selamün aleyküm
14
1K

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,941
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884
aramıza hoş geldin

Similar threads

• Öneri
Herkese Selamlar uydu merakı yuzunden gecereken ugradım. Forum guzel ama konulara ulaşma ve bilgi sahibi olmak icin begenı veya yanıt yazma ikisinin olması sıkıcı olmuş. umarım adminler bununla alakalı forum duzenleme yaparlarTekrar herkese selamlar bol paylaşımlar dilerim
Cevaplar
2
Görüntüleme
921
  • Öneri
;)Greetings all and thanks I hope to find a good stay, I'm from another Turkish forum. I am Italian and again I greet everyone with respect. Herkese selamlar ve teşekkür ederim umarım iyi bir konaklama bulurum başka bir türk forumundan geliyorum italyanım ve herkesi tekrar saygıyla selamlıyorum.
Cevaplar
0
Görüntüleme
394
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Öncelikle Bir sorum var çift çekirdek 200ghz işlemcim var çit çekirde olunca 200ghz x 2 4ghz performans mı oluyor onu merak ettim? Şimdi Asıl sorunumda: *Laptop umu Aldığımda ( Yaklaşık 1 Yıl Önce) Dvd okuyordu *Fakat Artık DVD okumuyor CD okuyor Bunun Nedeni ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Selamun Aleyküm FrmTR Ailesi benim bir sorum var Bir Oyunda bir kizi evine geleceğim gibi tehditler etmistim Oda korktugu icin beni oyunda engelledi Ya o kiz korkusundan intihar ettiyse ? Size birazcik saçma gelebilir Yada sorun bende olabilir Aklimdan bi türlü çıkmıyor içim rahat etmiyorEn...
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
Selamün aleyküm herkese iyi forumlar kolay gelsin ben Gigabyte GAF2A55MDS2 AMD A55 DDR3 1866MHz FM2 Soket mATX Anakart alacağım ve buna uyumlumu olup olmadığını bilmediğim Amd Athlon II X4 740 32GHz Soket FM2 İşlemci ve bu işlemci soğutucusu olarak Akasa Venom Atto Intel ve AMD Uyumlu İşlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,596Mesajlar
33,034Kullanıcılar
m033Son üye
Üst Alt