Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herkesin ruyasına giren adam

Herkesin ruyasına giren adam
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Herkesin Ruyasına Giren Bu Adam Kim?
imagesherkesinruyasinagirenadam5b03274fbd321
Amerika'da bir kadın her gece ruyama giriyor diyerek bir adamın robot resmini cizdirdi ancak cizim internette yayınlanınca binlerce kişi benim de ruyama giriyor diyerek mesaj attı

ABD ’de tanımadığı bir erkeği her gece defalarca ruyasında goren bir kadın, bu robot resmi cizdi Cizimi psikiyatrına gostermek istedi ancak cıkarken unuttu Psikiyatrın masasındaki resmi goren bir başka hasta da bu yuzun daha once defalarca ruyasına giren adama ait olduğunu soyledi Şaşkına donen psikiyatr cizimi hastalarına gostermeleri icin meslektaşlarına gonderdi Onlar da bircok hastanın bu gizemli yuzu ruyasında gorduğunu anlattığını soyledi

Cizim Thismanorg ’da yayınlanınca iki haftada binlerce insan ziyaret etti Dunya capında binlerce kişi bu adamın kendi ruyasına da girdiğini iddia ediyor Ancak bu gizemli adamın yeni bir tanıtım projesi olma ihtimali de kuvvetli
The Sun​

Similar threads

Ayrıca Bakınız; Ruyada kıc gormek Ruyada gorulen anus, koca ve mal ile tabir edilir Ruyada anus gormek size veya başkasına ait olan bir mahremin acığa cıkacağını gosterir Bazı tabirciler anusu ruyayı goren kişinin hayatında ondan gercekleri gizleyen birinin olduğu şeklinde yorumlanır Ruyada bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Ayrıca Bakınız; Erkek Ruyada tanımadığı bir adam ile konuşma, yeni ve iyi bir arkadaşlığı işaret eder Ruyada bir kadının tanımadığı bir adamın elinden tuttuğunu gormesi, yeni birileri ile tanışacağınız anlamına gelir Ruyada size tanıdık gelen guclu bir adamın yardımını aldığınızı onun sizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
imagessuikiadamdanbenikurtar5ad2b94c04e02 ŞU İKİ ADAMDAN BENİ KURTAR! (hikaye) Kendisine tebessumederek bakan Resuli Ekrem Efendimiz, iki mubarek parmağıyla iki adamı işaret ederek: Nureddin, şu iki adamdan beni kurtar! Suriye atabeklerinden Nureddin Zengi, l2'nci asrın sonLarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ruyada ev sahibi olmak ruyada bahceli ev gormek Ruyada gorulen evin bir cok tabiri vardırEv gormek erkeğin beraberce yaşadığı, hanımına işarettirBir kimse tanımadığı bir evin uzerin cıktığım gorse o evin kıymeti ve seren nisbetince bir kadınla evlenir Bir kimse kendisini, sadece kireclenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Hz Peygamber'in (sav) soyundan gelen yoksul bir kadın kızlarıyla birlikte Semerkand şehrine gocmuştu Şehre yeni geldikleri icin kimseyi tanımıyorlardı Once bir mescide gidip dinlendiler Anneleri kızlarını mescidde bırakıp yiyecek tedariki icin dışarı cıktı Şehrin valisine başvurdu Halini ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt