Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

herkesten açıklama bekliyorum,sevgilimin inancını kazanmam gerek....

herkesten açıklama bekliyorum,sevgilimin inancını kazanmam gerek....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
çok gariptirki birini çok seviyorum geçen salı 4 ay olduama onunla benzer ilde değiliz sanalda başladık hala sanaldayız lakin onu öyle iyi tanıyorum kitanıyamazsın demeyin attıgı her adımı aldıgı nefesi hepsini bilebilcek kadar iyi tanıyorumzamanında arkadaştık
neyseee ;
fazla korumacı sahiplenici biri hayatında ençk bana deger verdiğini biliyorum! gerek konuşmaları lüzum bana karşı tutumubunu çok açık anlatıyor

ondan habersiz yaptgm şeylere bozulan birisiaslında çok basit bişi ama yanımda olmadıgından fazla bozuluyo hak veriyorum
2kere ona en azından şunu yapıyorum diyip yapmadıgım için aramız bozuldu
çok hastalandım grip nezle felan yok:S 5 gün yattım ne burnum akıo ne hapşuyorum yalnızca kuru öksürük ve halsizlik vardı neyse işte hasta oldugumu biliyodu sadece geçmiş olsun dedi o kırgınlıgının üstüne oldu bunlarilgilenmedi

bende yalan söledim:S,ilgisini çekebileyim diye kardeşimin agzından msj attım:S ona hiç yalan sölemediğim için anladı belirlenmiş etmedi lakin anladı
inancınıda güveninide kırdım fazla sevdiğini biliyorum

aklında iyi günlerimiz fazla kçkbi alanda kaldı yaşananlar yaptıklarım yüzünden
o kötü anıları silebilirim bunun için bunu başarabilceğime inanması gerekli inanmasını saglarım ama neyi nasıl yapıcagımı bilmiyorumbtn bu olanlar olmasaydı yanıma gelicekti önümüzdeki hafta sonu

bana yardım edebilcek olan varmı ??

ps diğer konuyu silersenizsevinirim

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt