iltasyazilim
FD Üye
ya ben bir arkadaşıma burayı önerdim bende fazla gezdim burası beni psikolij bunalıma soktu nerdeyse ayrıl sana kızmı yoq 1 hafta içinde ne kdr tanıdıgım kanka sevgili varsa hepsini boşladım küsenler şuan çok üzügnüm 1 arkadaşmıa da tavsiye ettim oda girdi makarsına sonradan eksik ciddye aldı ve 4 aylık sevgilisinden ayrıldı bunun yüzünden herkezi biraz kötüye yönlendiren arkadaşlar var forum moderatörleri bunlara bişiler yapın
olumsuzluklara sürümledi kız bira ısmarladı bende kafam güzeldi birde buraya bakınca tamamen gittim sonra 6 yıllık kankama küfürler yazmaya başladım ve şuan küsüz ve fazla üzgünüm bu degilde yapmam gereken
Ben nasıl barışabilirim yardımlarınızı bekliyom fazla dalaştık birbirimze imalı cvpler verdm destek pls
olumsuzluklara sürümledi kız bira ısmarladı bende kafam güzeldi birde buraya bakınca tamamen gittim sonra 6 yıllık kankama küfürler yazmaya başladım ve şuan küsüz ve fazla üzgünüm bu degilde yapmam gereken
Ben nasıl barışabilirim yardımlarınızı bekliyom fazla dalaştık birbirimze imalı cvpler verdm destek pls