iltasyazilim
FD Üye
selamlama herkeze öncellikle şuan moralim fazla bozuk bana bir mesaj deha atmayan sevgilim var telefonumun tuşları bozuk diyor ama telefon açık temmuz 8'inden beri bu böyle ariyorum mesaj atiyorum yanıt vermiyor telefon bahane mi sizce ailesi azıcık baskıcı biri yani okul iş felanda var annesi babası ayrılmış gecenLerde yeniden barışmışlarbana dun mesaj attı sana ayırcak Zamanım değil diye daha sonra tekrardan işe gidiyorum telefon bozuk sana nasıl mesaj atayım anladım fakat bütün 20 gundur böyle bu bende her zaman hırsla mesajlar attım işte bitirdim hatti kircam iptal edicem v ne olur muavin olun teşekkürler mesajlarımda Allah katında görüşceğiz dedim hirsla ve birincil işim esin diye bir kızın teklifini kabul edicem diye mesaj a ttım cunku sen benım icin bir hicsin bundan böyle ben senın icin bir hicim daha yenimi anladın dedi evet yeni anladım sevmedğin günden beri bir hicsin artık diye söylendim eh etcem zaten teklifini kabul etcem dedim esinin olmazsa gününede gel la olmaz mı dedim gülücük yolladım lakin inanın kı o ankı hirsmla yaptım oda yeter bundan böyle mesaj atma ette kabul et benden senden kurtulayım diye mesaj gönderdi yeter artık cebren olmuo sevmiyorum seni bundan böyle sen bu dek düşük seviyede insansın iste guya seviyorsun diye mesaj attı orda ben o mesajdan önce seni sevdim cok sevdim sana dua edecem dedim beddua mı etcen dedi değil dua etcem dedim sana beddua etmem korkma dedim yeter ümit yeter bu son mesajın olsun yemin allah cok kötü kalbini kırarım hattımı iptal ederim karsılıkta verme bu mesajıma anlamiyormusun git bırak yakamı dedi n eolur uzun LAKIN ALLAH İCİN YARDIM EDİN((
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.