Herşey Sensin 1549082495 1549082495 herseysensin5c551f843e156herseysensin5c551f843e156 http:img84imageshackusimg84999siyahbeyazaskgd4 Bir başka bakıyorsa gözlerim İçimde başka bir sıcaklık Yüzüme yayılan gülümse Kelimelerimdeki çeşitlilik Hepsinin sebebi sen Senden öncesi ve senden sonrası İki bölüyorum yaşanmışlıklarımı Senden öncesinin üzerine bir çizgi çektim Senden sonrasına kurulu hayallerim Sözcüklerim senle manâ buluyor Şiirlerim seni söylüyor İzlediğim filmler seni anlatıyor Senle üzülüp senle gülüyorum Saatlerim sana kurulu Vakit senin ismini fısıldıyor kulağıma Her harfte senden bir iz Her hece sana kurulan cümlelerin halkası Büyük hüzünlerim vardı Yıpranmışlıklarımı bırakıyorum bir kenara Harabelerimi yıkıyorum bir bir Hiçbir iz bırakmıyorum geride Arınıyorum senle her şeyden Söküp atıyorum prangalarımı Takılmıyorum eskisinin sisli karanlığına Yeni bir güne uyanıyorum Kapatmıştım tüm kapılarımı Sürgüleri çekmiştim Uzun bir sessizliğe bürünmüştüm Kelimelerim keder makamından şarkılar söylüyordu Sen geldin Sıcaklığın yayıldı bedenime Birdenbire ısındı içim Senle değişmeye başladım Her işte bir hayır Hepsinde sen Vazgeçtim çok şeyden Dönüp bakmadım İçime batmadı kalanlar Pişmanlıklarım olmadı Pişman olacağım bir şey biliyorum derhal Senden vazgeçmemeli Aşkın her halini senle yaşanmalı Bir masal yazmalı Ilk ve son cümlesinde bizim olduğumuz Suskunluğumu bozuyorum Yollarım sana çıkıyor Kalbim seninle çarpıyor Adın adımın yanında düşüyor Anlıyorum oysa Her Şey SENSİN!!!