Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Herşeyin başı PARA

Herşeyin başı PARA
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Herşeyin başı PARA doğduğumuz andan itibaren hayatın pahalılı ile karşılaşırken bakınız ki evlenmek terketmek adım atmak bile paraya dayanıyor 2 MİLYON $’LIK BOŞANMA! 1548632509 1548632509 herseyinbasipara5c4e41c0d61d5herseyinbasipara5c4e41c0d61d5 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersureyya09mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ÖNDER BEKENSİR, BODRUM’DA 13 MİLYON DOLARA OTEL BULDU SÜREYYA’YA ‘BABANDAN 15 MİLYON DOLAR İSTE’ DEYİNCE İPLER KOPTU ‘ALDATILDIM’ DEMİŞTİ! İddiayı göre Önder ile Süreyya evlendikten bir vakit sonra ortak iş yapmak için arayışa girdi Çift, Bodrum’da bir otel işletmeye karar verdi ve durumu Faruk Yalçın’a anlattı Yalçın da çifte yardım sözü verdi Sahile yakın hazır bir otel bulundu ve sahibiyle masaya oturuldu Otel sahibi yeni evli çiftten tahsis için 13 milyon dolar istedi Önder, Süreyya’ya babasından 13 yerine 15 milyon dolar istemesini söyledi Duruma sinirlenen Süreyya, “Neden 2 milyon dolar pozitif isteyeyim Babamın parasına mı göz diktin diyerek Önder’i kapı dışarı etti KAYINPEDERE KAZIK Tanıştıktan 2 ay daha sonra evlenip, 3 ay sonradan da jet hızıyla ayrılan Süreyya Yalçın ile Önder Bekensir’in boşanmalarının ana nedeni hile yok, para 7 Ağustos 2008’de “yılın düğününe imza atan Türkiye’nin en zengin işadamlarından Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya, boşanma nedenini eşi Önder Bekensir’in kendisini “aldatması olarak açıklamıştı Oysa çiftin yakın çevresi Süreyya’yı yalanlıyor  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt