iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar yaklasık 1 sene önce kuzenimin düğününde bi kıza asık olmustumO gün kızla konusamamıstımBir türlü olmamıstıSonra kızı unuttumAradan bi 5 ay gectiKızı bi davet yerinde gördümArkadaşın yüzünden onunla konusamadımO gecesi cok üzüldümFacede kızı buldumBasladık konusmaya onun ilişkisi oldugunu öğrenince bıraktımAma sonradan ayrıldığını ögrendimBasladık konusmaya ilk basta onu yalnızca arkadas olarak görüyordum öyle konusmuyodukSonradan nasık olduysa ona asık oldumAslında hiç bulusmadan hemdeOnu sinemaya misafir etme etmiştim gelememişti mazereti vardıO gün yanlıslıkla ona mesaj atmıstımMesajdada onu sevdiğimi yazıyorduO da anladıben seni ark olarak görüğyordum dedisonra tamamlanmış dedim unutacam ben olmadı unutamadım yine basladık konusmaya cok sorunlar oldu onu cok kırdımKaç defa bitirdik basladıken son kırmıstım onu ama barıstık bi şekilde fakat dün herşey bittiHiç bişey yokken istemiyorum dedi bıktım dediBende hazır seni unutacam dedim herseyini sildim fakat onu silemedimÇok kötüyüm moralim cok bozuk unutamıyorum onu ne yapacam bilmiyorum mesaj atmamak içimn kendimi zorlama tutuyorumNe yapsam sizce fazla kötüyüm unutamıyorum:S