heryerde bulamayacagınız hoş sözler ya Sahip Olursun Bana Bu Hayatta Ya Da Hayal Olurum Kalirim Ruyalarinda Ya $arkin Olur Kalirim Dudakalarinda Veya Uzak Gelen Bir Ses Olur Kalirim Kulaklarinda Ya Yalan Olursun Dunyamda Veya Allahtan Sonra Tek Gercegim Olursun Taparim Sana Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Fakat Sen Hep Susmanın Koynunda… GöNüLdE yAkIlAn AşK öNeRsE bAşLaYaN fIrTıNa BiR gÜn DiNeRsEyAr Senİ bIrAkIp ÇeKiP gİdErSe AğLaMaz dEnİlEn ErKeKlErDe AğLaRUmutlarım Yıkıldı Senden Daha Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç kere Sensiz Gidemedim Ölüme biliyorum okuduğun kitaplar gibiyim senin için Yeri gelince hatırlanacaK SENSE YAKTIĞIM ŞİİRLER GİBİSİN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAYACAK YOK Bundan Böyle Sana Ait TeK Zerre ßünyemdeSen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, ettiğin TeK tümce ile! !!Unut diyorsun! Solgun alma der gibi İçindeki yangını söndür diyorsun! Ölüme tedavi bulmuş gibi! Ne ağlayacak değin günahkarım, ne göklere çıkacak değin masum, ne dün yaşadıklarımdan huzursuzum, ne de şuan yaşadıklarımdan mutlu, sırlarla dolu bir dünyam birde sen varsın içimde Ne seni üzecek değin cesurum, ne de kaybedecek kadar enerjik né değin kolay artık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék!?! Gözlerimden yaşlar akıyorsa keyfimden degil gidişindendir Yumruklarımı vuruyorsam masaya kızgınlıgımdan degil pişmanlıgımdandır Suçu yalnız sende arıyorsam bilmedigimden degil gururumdandır Sana hakaret ediyorsam kinimden degil üzüntümdendir Kalbimi sana saklıyorsam ölesiye sevmek isteyişimdendir Şimdi senden ayrılmak istiyorsam SEVMEDİGİMDEN DEGİL SEVİLMEDİGİMDENDİR KanatLaniP uzakLara nasIL ucaYim ??? RüzgaRin oLup saNa nasIL eseYiM ??? YagMur oLup yanaGina nasiL düseYiM ??? BasiMi aLip uzaKLara nasiL gideYim ??? IcimDe seN varKen söyLe ben nasIL öleYiM ?? iblis diyor ancak ara sıra cek silahı daya kalbine namluyu bas tetığe vur yüreğini vuR oysa :film kopsun bu sersefıl hayatın son bulsun lakin yapamıyorum be gülüm ölümde kortuğundan yok İÇİMDE AMA SANA KIYAMIYORUM!!!!!!!!!!!! En minik ihtimalin bile değilken, en büyük yaram oluyorsun Aldığım her nefes seni yüreğime, beni ölüme zincirliyor Saate bakıyorum, akrep intihara geliyor yıllarca aşkınla boş yere yanmışım seni bi sewgili seni bir dost sanmışım bir HİÇMİŞSİN meher ben aldanmışım artık ne duamsız nede bedduam NE VAZgEç SeVdAnDaN NeDE eLleRiN yArİ oL bEn VaZGeÇtİm SeVdAmDAn İnAnki Çoq Güç!!! Bundan sonradan ALÇAK yazan bir kabir taşinda Bir ölüsün sen hatiralarimda bEnİ sEwMiOrSuN dİe SaNmA ama kAlBiM yEtİmDiR öLüRüMdE yAlWaRmAm AşKıM aSaLeTiMdİr