herzaman yolu açık ekranların sevilen yüzü Esra Ceyhan ile yapılan bir söyleşide tv karşında olmaktan çok mutlu olduğunu ve uzun yıllar seyirci karşında kalmak istediğini açıklama etti KRİZ BENİM YOLUMU KESEMEZ 1548635224 1548635224 herzamanyoluacik5c4e4c5c524bcherzamanyoluacik5c4e4c5c524bc http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberesra17mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg “ESRA CEYHAN’LA PROGRAMI İLE HER GÜN KANAL D’DE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKAN ESRA CEYHAN, ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR EKRANLARDAN KOPMAYACAĞINI SÖYLEDİ Ceyhan, krizden etkilense de yoluna devam ettiğini belirtti “Esra Ceyhan’la programı ile Kanal D ekranında izleyici karşısına meydana çıkan Esra Ceyhan, idareli krizden etkilense de yoluna devam ettiğini söylüyor: “Kriz döneminde bir zaman ara vermiştik Bu ara, izleyicinin bizden ne istediğini, beklediğini anlamak açısından iyi oldu Saçlarınız uzamış İmajınızı değiştirmişsiniz Bunun sebebini öğrenebilir miyiz? Hayat kendi içinde akarken zaten değişiyor Hergün diğer ve yeni bir gün! zaman zaman insanın kendi hissettiği şeyleri dışarı vurması için fiziğinde de değişilikler yapması gerekiyor Bu da bunun gibi bir şey, kısa saçtan sıkılmıştım, saçlarıma kaynak yaptırdım Kısa saç benim tarzım değilmiş, yanlış bir kararmış Uzun saç daha kullanışlı Beni yansıtan bir şey olduğunu düşünüyorum Seyircilerim de beni böyle daha çok sevdiklerini söylüyorlar Giyim tarzınızı da değiştirecek misiniz? Evet, değişlikler yapacağım Çünkü bundan böyle insanlar bana “Kot giy, daha spor ol ekranda diyorlar Spor giyinmek seyirciye bir saygısızlık yok İçinde ve ruhunda hissetiklerini, jurnal hayatında giydiklerini, insanların seni beğendiği tarzı ekrana taşımanda bir mahsur yok Fazla önemli olmaya, kalıplara girmeye gerek yok Nasılsan öyle ol! Rahat ol! Bu işin üniversitesini okuyup iyi bir eğitim aldığım için bunlara dikkat ediyorumSiz samimi ve saygılıysanız yaptığınız işi ifade ederken daha kuytu olmanızda bir sakınca tabii ama değil Hatta sizi seyredenleri bile rahatlatabilir EKRANA KOTLA ÇIKACAĞIM Yayına çıkmadan önce giysi seçimlerini siz mi yapıyorsunuz? Yapımcımız Nebahat Bayan’ın doğrultusunda seçimler yapmaya itina gösteriyorum Bir sürü yerden giysi geliyor Evde beğendiğin kıyafetler, ekranda fazla ayrı durabiliyor Renkler öbür çıkabiliyor Evde bakıyorsun zayıfsın, ekranda şişman olabiliyorsun Ekranda kot giymenizi izleyicileriniz yadırgar mı? Giymeyi düşünüyorum Kotun üstüne şık bir bluz ve topuklu kundura örneğin En Ince Ayrıntısına Kadar spor yok yani Sadece değiştirme yerine getirmek istiyorum Kadınlar azıcık da kendi modasını yaratan kadın bakmak istiyorlar Önemli olan saçınla, makyajınla ve giyiminle kendine özgü almak Kriz sizin programınızı da vurdu, neler söyleyeceksiniz? Ekonomik kriz nedeniyle bu kanalda herkes benzer şeyi yaşıyor Gönül isterdi fakat böyle ayrılık olmasaydı Ayrlık çok güç bir şey Yayınlama dönemi sürerken böyle bir şey olması fena Tüm meslektaşlarım, bu işi yapan ahali, benimle aynı fikirde ara sıra dile getirenler de oldu yüksek sesle! Keşke olmasaydı diyorum Haftanın beş günü naklen yayın yapıyordunuz lakin bir ara iki haftada bir program yaptınız Ara Sıra de olayların iyi tarafını bakmak gerekir Dinlenme, izleyicilerimiz bizden neler istediğini bilmemiz açısından iyi oldu O sürede “Yeni ne yapabiliriz diye ekiple oturup toplantılar yaptık id 12 yıldır canlı yayında program sunuyorsunuz Yorulmadınız mı, bırakmayı düşünmüyor musunuz? İnsan hayatta her şeyi teslim etmek ister Hepimizin aklından zaman zaman yaşamayı teslim etmek bile geçmiştir Eğer mesleğinize ve işinize aşık bir insansanız, kendinizi, durumunuzu doğru konumluyorsanız böyle bir şeyi sadece yorucu bir dönem sonrası düşünürsünüz Ve bunu geçici bir işlem olarak yaşayıp, yolunuza devam edersiniz Yaşam bitmez, gündem bitmez, insan varoldukça dünya döndükçe bu program yapılabilir O yüzden yola devam diyorum Siyasete atılmayı düşünüyor musunuz? Çok fazla teklif geliyor Lakin siyasete atılmamın zamanı derhal değil Çünkü, ben daha fazla genç bir insanım Yayıncılık anlamında yapacağım daha bir sürü şey var Siyasete girmek büyük tehlike İnsanı madeni para gibi harcıyabiliyorlar Size nasıl teklifler geliyor? Belediye Başkan adaylığı konusunda teklifler geldi fakat ben kabul etmedim