Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hesabına yanlışlıkla 37 milyon dolar yatırılan kadın parayı ne yaptı?

Hesabına yanlışlıkla 37 milyon dolar yatırılan kadın parayı ne yaptı?
0
41

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Ozel%2Dsektorun%2Dyurt%2Ddisi%2Dborcu%2Ddudak%2Ducuklatti%2D191159%2Ejpg

Dallas kentinde yaşayan Ruth Balloon ismindeki bayan, banka hesabını denetim ettiğinde 37 milyon doların fazladan hesabına yatırıldığını fark etti.

2 çocuk annesi olan Balloon, bu paranın birinin ikramı olmasını çok istediğini lakin bunun gerçek olmayacak kadar güzel bir durum olduğunun farkındaydı. 

Daily Mail’e konuşan Balloon, "Salı akşamı bakiyeme ve yaptığım süreçlere bakmak için banka hesabımı denetim ediyordum. Uygulamaya girdim ve 37 milyon yeşil doları gördüm" dedi

Bankaya mevzu hakkında bilgi vermek istediğini lakin uygulamanın sohbet kısmının o saatte kapandığını belirten Balloon, eşine ileti göndererek, 'banka hesaplarında 37 milyon doların nereden geldiğini sordu.
Bayanın eşi ise bunun bir çeşit dolandırıcılık olduğunu düşündü.
En sonunda bankayı aramaya karar veren 35 yaşındaki bayan, paranın bir yılbaşı mucizesi ve ya birinin ikramı olmadığını, banka veznedarının yaptığı bir yanlıştan ibaret olduğunu anladı.

‘Hayal kurdum’

"Gerçekten birinin o 37 milyon doları bize ikram etmesini umdum. Bir milyonerdim. Ekran imgesi de bende duruyor. Nitekim değişik bir hikaye" diye konuşan Balloon, aslında bazen o parayla ne yapacağını düşündüğünü de söyledi.

"Başta yüzde 10 oranında vergisini ödeyecektim, sonra da birazını bağışlayacaktım ve en son emlakta yatırıma başlayacaktım” diyerek planlarını anlatan Balloon "Eğer o para hakikaten transfer edilmiş olsaydı da, paranın bize ilişkin olmadığını biliyordum. Bize ilişkin olmayan parayı harcayamazdım. Yalnızca hakikaten bizim olsaydı ne yapardım diye hayal kurdum" diye ekledi.

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt