Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hesap gününde Kurandan başka şefaatçiniz yokk..

hesap gününde Kurandan başka şefaatçiniz yokk..
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
hesap gününde Kurandan diğer şefaatçiniz yokk Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir birey kazanç mevtanın başının yanında dururKefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden sonra cümbür cemaat evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel Melek gelir,öleni kişisel mahremiyet içerisinde imanı hakkında sorgulayabilmek üzere ,göğsünde duran hoş kişiyi ayırmaya çalışırGüzel kişi der fakatO benim refakatim,O benim dostumdur hiçbir şekilde Onu yalnız bırakmamEğer siz sorgulama için görevlendirildiyseniz,görevinizi yapınızOnun cennete girmesini kabul ettirinceye dek terk edemem Daha Sonra ölmüş arkadaşına döner der fakat, Ben, ara sıra yüksek sesle ara sıra de kısık sesle okuduğun Kur’anımEndişe etme,Münker ve Nekirin sorgusundan sonra üzüntü duymayacaksınSorgulama bitince güzel kişi Onun için Meleul Aladan(semadaki meleklerden)misk kokusuyla bezenmiş bir döşek hazırlar Allahın Resulu(SAV) demiştir oysa:Hesap gününde ne bir Peygamber,ne de bir melek, Allahın indinde Kur’andan daha imtiyazlı bir şefaatçi olamayacaktır​  

Similar threads

En yeni 2019 2019 Hadisi şerifler burada kızlar Hadisi şerif Peygamber efendimiz demiştir oysa birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece hoş bir birey gelir mevtanın başının yanında durur Kefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
peygamer efendimizin sözleri ile öldükten sonradan başımıza gelicekler öldükten daha sonra gelen melekler HADİSİ ŞERİF Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur Kefenlendiğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
KONU:PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED AS DAN BİR HADİS OKUMADAN(SİLMEYİNİZ) Güzel bir Hadis Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında dururKefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Güzel bir Hadis Peygamber efendimiz demiştir ki birisi öldüğünde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece güzel bir kişi gelir,mevtanın başının yanında dururKefenlendiğinde kefen ile merhumun göğsü arasına girer Definden sonra herkes evine döner, Münker ve Nekir adlı iki özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Guzel Bir Hadis (Lutfen okuyunuz) imagesguzelbirhadis5ad9c2ffe0c65 Peygamber efendimiz demiştir ki birisi olduğunde akrabaları cenaze işleriyle meşgul iken,son derece guzel bir kişi gelir mevtanın başının yanında durur Kefenlendiğinde kefen ile merhumun goğsu arasına girer Definden sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt