Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç beklemediğim bir olay?

Hiç beklemediğim bir olay?
0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sınıfta bir kız aşk şiiri okuyorduBende sınıfın umursamazıDersle ilgilenmezken ona baktım ve benimle kesintisiz bir göz teması kurmaya başladıAnlayamadım bu bi şey açıklama eder mi?

Similar threads

Selamlama arkadaşlar şart fazla vahim acele yardım edin Arkadaşlar derhal sevdiğim bi kız var ve kesintisiz onu peşine düşüp takip ediyorum Kendi sınıflarında bi kız var ve onunda bi sevgilisi var Çocuk yakışıklı olduğu için azıcık çocuğu izlemeye karar verdim Geçen gün beden dersleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
ben 17 yaşındayım lise 3 e gidiyordum bu sene herşey geçen sene 10sınıfa geçince başladı ben sosyopat biriyim ve derslerim iyidir kızlarla konuşamam milletin benim hakkımda ne düşündüğünü fazla önemserim neyse ben sınıfta ruh gibiyim sadece bana soru sorulunca cvp veriyorum ama erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba16 yaşındayımKayseride oturuyorumKayseri TicMesLisesindeyimSınıfta bir kız varDurumu şöyle anlatayım Okulun açıldığı gün sınıfa girdimKızla göz göze geldik kafamı çevirdim anlamsız bir yere oturdumO gün sürekli bakıştıkGünler geçtiKız benimle kesintisiz muhabbet kurmaya çalıştıBende yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
329
herkese merhaba arkadaşlar konunun başlığından da anlaşıldığı gibi bizim sınıfta bir kız var ben ondan bir süredir hoşlanıyorum bunu bizim sınıfın öteki arkadaş canlısı olduğum kız arkadaşlar öğrenmiş ve hoşlandığım kızın ağzını aramışlar kız bizim sınıfta yalnızca benimle çıkmayı kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt