Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sınıfta bir kız aşk şiiri okuyorduBende sınıfın umursamazıDersle ilgilenmezken ona baktım ve benimle kesintisiz bir göz teması kurmaya başladıAnlayamadım bu bi şey açıklama eder mi?
Selamlama arkadaşlar şart fazla vahim acele yardım edin
Arkadaşlar derhal sevdiğim bi kız var ve kesintisiz onu peşine düşüp takip ediyorum
Kendi sınıflarında bi kız var ve onunda bi sevgilisi var
Çocuk yakışıklı olduğu için azıcık çocuğu izlemeye karar verdim
Geçen gün beden dersleri...
ben 17 yaşındayım lise 3 e gidiyordum bu sene herşey geçen sene 10sınıfa geçince başladı ben sosyopat biriyim ve derslerim iyidir kızlarla konuşamam milletin benim hakkımda ne düşündüğünü fazla önemserim neyse ben sınıfta ruh gibiyim sadece bana soru sorulunca cvp veriyorum ama erkek...
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar ,
Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim
6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan,
çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım
8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Merhaba16 yaşındayımKayseride oturuyorumKayseri TicMesLisesindeyimSınıfta bir kız varDurumu şöyle anlatayım
Okulun açıldığı gün sınıfa girdimKızla göz göze geldik kafamı çevirdim anlamsız bir yere oturdumO gün sürekli bakıştıkGünler geçtiKız benimle kesintisiz muhabbet kurmaya çalıştıBende yan...
herkese merhaba arkadaşlar konunun başlığından da anlaşıldığı gibi bizim sınıfta bir kız var ben ondan bir süredir hoşlanıyorum bunu bizim sınıfın öteki arkadaş canlısı olduğum kız arkadaşlar öğrenmiş ve hoşlandığım kızın ağzını aramışlar kız bizim sınıfta yalnızca benimle çıkmayı kabul...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.