Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç bi kıza aşık olamıyorum.

Hiç bi kıza aşık olamıyorum.
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar ;

Ilk Kez yaşım 20 üniversiteye gidiyorumBenimki bi psikolojik sorun mudur bilemiyorum lise 1 lise 2 yıllarında bi kıza aşık olmuştum konuştum söyledim kabul etmemiştiNeyse lise 3 ün başlarında bi kızla çıktım 34 ay birincil çıktığım kişi oydu sonra sıkılıp ayrıldımDaha sonradan üniversite sınavı derken ben bu işleri bi kenara bıraktımyaklaşık 4 senedir sevgilim yok tipimde yerindedir arkadaşlarım çoğu kızla tanıştırdılar beni üniversitede Neyse dünya güzeli bi kızla konuştum felan ama kıza bi türlü ısınamıyorum diğer kızlarla da şansımı denedimSevmediğim bi kızla niye çıkayım oysa amaçsız benim içinYalnızlık mı hoşuma gidiyor anlamış değilim derdimi paylaşmak istedim dostlar görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim

Similar threads

ILK ÖNCE HERKESE SELAMLAMA ARKADAŞLAR Hiç bi kız hemen hemen benden hoşlanmıorama ben birine aşık oldum daha dorusu öle sanıorumşimdi size azıcık kendimle ilgili bilgiler ve yaşıdıklarımı sunıyım 180 boyunda 90 kiloda şişmanın tekiyim kahretsin kızlar benimle hiç takılmıor şuana kadarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
efendiler sa hiç bi kıza aşık olamıyorum bende duygu muygu değil napabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Biraz uzun bi yazı olacak fakat kısa yazılardan böylece birşey anlatılamıyor size lisede aşık olduğum tek kız la ilgili yardımlarınızı istiyorum Ilk Kez kendim hakkında bilgi vereyim, Lise 3 öğrencisiyim, boyum herkez gibi ortalama seviyelerde, ahali arasında kalıplı olarak adlandırılan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Konunun Aytınları Altında Yazdım Üşenenler İçin Özeti Burada kimseyle çıkmadım sevmedimdebu yıl başında sınıfa yeni gelen bi kızla dostluk kurdum en güvendiği insan bendım fakat aşık oldum ona ve söyledim ne arklık kaldı ne birşeyonun hakkında duyduklarımı ona söyledim ve red ettidaha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt