Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa efendiler başlıkta dediğim gibi 21 yaşındayım ve hiç bir kıza aşık olmadım sevmedim veya aşık olmadım da diyebilirim ben aşka falan inanmamda sorularınız varsa alabilirim saygılarımla iyi forumlar
16 yaşındayım;
Geçen kafede tek başıma oturuyordum önümde kağıt bardakta nehir vardıSoluma baktığımda kızı gördüm lakin baktığımı görür görmez kafamı anında önüme çevirdimBir kaç yudum içtikten sonra ufaktan bir baktım ve yine benzer şey oldu kafamı çevirmek zorunda kaldım yanaklarım...
Arkadaşlar 20 yaşındayım ve hayatımda hiç kimseye aşık olmadım şimdiye dek lakin 3 gün önce otelde tanıştığım koreli bir kıza sanırım aşık oldum(derhal bir takım arkadaşlar nasıl aşık olup olmadığını bilmiyosun diye sorabilir ama dediğim gibi hiçbir kıza aşık olmadım bu yüzden bu duyguya...
Lise 1 e gidiyorum 15 yaşındayım hemen sınıfımdaki kıza aşığım ya şöyle bir şey mektep başlayalı 3 ay oldu ve 3 aydır vazgeçemedim çok seviyorum hemde fazlaŞimdi o ingilizceyi çok seviyor yabancı dizileri falan bende ingilizcemiz baya iyi okula oranla hatta okulda en iyi ingilizce olarak 2 miz...
:arkadaşlar,yeni bi gelişme oldu bu gün,ben bi kıza hoşlandığımı söylemiştim,sonradan kız bana msnsini falan vermiştikızın msniyi niye açmadığı anlaşıldıben bu kızla yeni yeni konuştuğumda,benim sınıfımdaki,bi çocuğa onunla msnde falan konuştuğumu söyledimsen de git bunu benim sevmediğim korku...
Arkadaşlarımla geçen gece bira müzik eşliğinde anılarımızı sevdiklerimizi vb şeyleri anlatıyorduk
Anlatmaya kalınca gerçekten bir kızı çok sevmiş onun için fedakarlıklar yapmış bir kahraman gibi yaratıyordum kendimi bir anda
Lakin fiilen böylece bir olay değil çocuklar kıza seni seviyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.