Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hiç bir şey anlamadım !

Hiç bir şey anlamadım !
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,
Ben lisede bir kızdan hoşlanıyordum ve sıradan 23 aydır kızla bakıştık hatta sınıfta bir kaç dost kızın bana nasıl baktığını görmüş gidip konuşalım filan dedi, lakin ben istemedim kendim açılacaktım ama yiğitlik edemedim, özgüvenim yoktu
Bu kızla ayrı yerlerdee oturduğumuz için birbirimizi görme şansı nerdeyse 0 sadece okulda lisede görebiliyodum kızıNeyse ben bu kızın telefon numarasını arkadaşımdan aldım ne kadar içten olmasada cep telefonu aracılığyla açıldımDedim 'ben sana aşık oldum, cevabını bekliyorum' dedimKız birincil öncelikle cevap filan yazmadı, daha sonra ' ne söyliyim ki filan dedi' lafı gevelemeye başladı
Ben de cevabını söylermisin dedim, hayır dediNeden dedim, nedeni yok dediBende hazır dedim daha da mesaj atmadımKız 1 saat sonra mesaj attı beni ne zamandan beri seviyorsun diye ben de şu kadar süredir dedim, neden kabul etmedin dedim, nedeni değil dedi, bende cilalı dedim dahada mesaj atmadım
Bende bundan sonra kızın numarasını aldığım arkadaşa mesaj attım, kız o arkadaşla samimiydi, benle ilgili arkadaia bana bir anda açıldı, kabul edemezdim demiş, fakat arkadaşın dediğine tarafından kız olumlu bakıyomuş, hani tekrar önerge edersem diye
Daha Sonra kız 1 ay sonra bana ismimi yazıp mesaj atmış, bende niçin mesaj attın dedim, 15 dk daha sonra mesaj geldi değil bişey dedi, bende söyle ürkme dedim, bana lisedeki derslerle ilgili bişey sordu, bağlı benim tepem attıDedim beni güldürüyosun öyle birey varken tekflini inkar ettiğin kişiye mi soruyosun bunu dedim bişey demediAradan 10 dk geçti 'kızın bana o soruyu sormasını kızın telefon numarasını aldığım arkadaşım istemişBu arkadaşta en yakın arkadaşlarımdan biri, bende facesi var telefonu var istese kendisi sorarKızın yalan söylediği belirgin belliBende sinirlendim, dedim numaramı cep telefonundan siler misin dedim, işlenmiş siliyorum lakin insan yemiyoruz ya filan dedi, ben adamakıllı sinirlendim son olarak buna sana açıldığım için fazla pişmanım dedim, bu mesajın üstünede yeniden mesaj yollama dedim, noktayı koydum bitirdim
Bir kaç aşina kız arkadaş var bu aşk meşk işlerinden anlayan onlara danıştım, kızın bana liseyle ilgili mesaj atmasına çok saçma filan dedi, bende anlamadım bu kızın ne yapmaya çalıştığını sizinde görüşlerinizi bekliyorum
Bide bu kız beni merenlerde, ders zili çaldığı halde bahçelerde filan bekleyen bi kızdı

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt