Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç bir zaman hayatimizi yoluna koyamadik

Hiç bir zaman hayatimizi yoluna koyamadik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 yili aşkindir konuşuyoruzIlişkimiz daima kisa kisa sürdü ve bitti dost olarak devam ettik lakin yakin iki arkadaş gibi Her Zaman iletişimimizi kestik ve tekrardan onun istemesiyle geri başladik Biliyorum belkide hatam buydu defalarca geri geldiginde kabul ettim Fakat degişik bir bağla bağlandim onaEn yakin arkadaşlari bile ilişkimizin devam etmesini istiyorlar Benim layık verdigimi biliyorlar onunda verdigini biliyorlar Şöyle diyim ablasiyla böylece bir yakinligim yoktur fakat ablasi kuzeni falan daima beni arar ve takviye verirler ablasiyla defalarca tartismislar bu konuyu herkes hak verir bana ama yuruyor iliskimiz her defasinda ayni oluyor bir hafta ya da iki haftaGelelim yardim istedigim noktaya en son olayi anlatayimuzun bir ara verdik ve tekrardan konuşmaya basladik bir sekilde bana deger verdiginden eminim konusmalarindan hatta iki gundur benimle konusmak icin sabahtan 6 da uyuyoruz Kendimi ona ihtiyac hissediyorum bunu o da biliyor kopamayacagimi bu yuzden boyle oluyor belkide dun aksam kurdugu son cumleyi soyleyim istedigin her an daima yanindayimama degiskn bir ruh haline sahip bir seyler oldugunda tersler ve bn alttan alirim ben mesaj atmam gennellikle onun atmasini beklerim ama defalarca 23 gun arayla atarve bana hayattimda şuan birisini istemiyorum fakat benim icin cok degerlisin dedi fakat ben bbu cumleyi defalarca
duydum hepte kotu bir snla tartismayla ttekrardan arkadasligimiz bitti her zaman bir sorun oldu acaba konusmaya devam mi etmiyim hangi siklikta kkonusmaliyim ne konusmaliyim nasil bie ssekilde davranmaliyim cevremdeki kisilerden yardim olmak istemiyorum

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt