hic bisey eskisi gibi olmayacak !!!! mrb meleklerim beni merak edenleriniz oldu biliyorum evet geldim burda o vazgecemedigim evimde ve kocamin yanindayimesim gelip beni aldi evet fakat ne sebepten onu buna iten neydi bilmiyorum hala1 hafta oldu eve geleli 1 hafta da türkiyede gecen vakit varailemin yaninda hic bisey olmamis gibi davrandik iyiydi sicakti ve en önemlisi ilgiliydiyani suanda bisey olupta ben baştan dönsem kimse bana inanmayacak ona suc bulunmayacak kadar üstelikeve geldik evde de hersey iyi gibi fakat her zaman biseyler eksik ve sogukeskisi gibi degilen azindan benimle uyuyorfakat kafamdaki sorular cevaplanmadigi icin defalarca bi acayip oluyorum o ise her zaman mesafeline bütün yaklasiyor nede bütün uzaklasiyorbiliyorum hic bisey zaten eskisi gibi olmayacak ve biseyler hemen degismeyecekfakat bi aciklamayi bi özrü haketmedim mi acabasuanda ona karsi bende sogugum birazcık bilmiyorum onu istiyor lakin istemiyorumdazaman benden de biseyleri götürmüs bellibu ara ikimizede iyi geldimi bilmem fakat bana bicok seyi gösterdibekliyorum konussun biseyler diye yoksa bu sekilde bilmiyorum olacak gibi degilbicok sey eskisi gibi fakat degisen yok mesela kaynanamlar her hafta sonu oldugu gibi daha ilk hafta sonumuzu elimizden aldilar biseyler bulup esimi yolladilaryani ben hafta sonunu beklerken ona biseyler sormaya onuda mahvettiler o ise herzamanki gibi citini cikarmadan ne dendiyse yapiyorbilmiyorum bu iliskinin devam etmesi iyimi oldu kötümü ama ben hala nedense mutlu degilim birazcik daha vakit bakalim ne olacak