Hiç Bu Kadar Güzel Sözü Bir Arada Gördünüz mü BoşVér! Şu Anda Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğimDéN Öp Béni iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir İnanıyorsan savunduklarına, gerisinde duracaksıngerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın ! Emek VeR, KuLAK VeR, Data VeR, BoRÇ VeR; Ama BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; Lakin HATA ArAmA! Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñIMutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi Ne fazla öğrendi bu gönüL ne fazla söndü, ne fazla yandı Her defasında bu SoN sandı fakat aLdandı ßu gönüL uyandı, bu sabahtan her yerde ba$Ladı! YıLLar NeLeri gotürdü Özünden, Neleri Unuttu Yüreğim Sele mi KapıLdın Yahut İstanbul Yamacında!? SöyLe, Suçumuz Neydi Bizimღ ღYıLLar NeLeri gotürdü Özünden, Neleri Unuttu Yüreğim Sele mi KapıLdın Yahut İstanbul Yamacında!? SöyLe, Suçumuz Neydi Bizimღ Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri, Yokluğumla Edep Ederim!! insani yaslandiran yasadigi yillar degil, ulasamadigi arzularidir hayatta en aci sey felaketler degil, yasanmasi mümkün iken yasanmayan mutluluklardir!! Gönül bahceleri yuvasiz boşboğaz Hayatin tadi yok anladim sensiz Toprak kabir olsun bana kefensiz Yasayamam sevgilim inan SENSiZ!! gözlerim kaldı sende istesem verir misin?seni seviyorum desem bende seni dermisin?yaprak yok çiçeğim,düş değil gerçeğimsana son sözüm sevgilim seni her zaman seveceğim Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşünÇılgın ve deli dalgalara kendi isteğiyle girmezsinDurgun sular kendini belirli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin sevgılı senınle ben pergel gıbıyız ıkı basımız var bır tek bedenımız ne dek donersem doneyım cevrende,er gec bas basa verecek degıl mıyız? Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir Size yolunuzu gösterir lakin uzakta ne olduğunu söylemez Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur