Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hic Kız Arkadaşım oLmadi Takviye :S

Hic Kız Arkadaşım oLmadi Takviye :S
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
BAŞTA Merhaba 16 yaşındayım Şuana dek hic kızLa çıkmadım hic cık arkadaşım oLmadi çevremdeki arkadaşLarimin 1 tane deiL 2 kız arkadaşı birden var neden anLamıyorum hafif kiLoLuyumHic bir kıza acıLamıyorum cesaretim yok ne yapabiLirim Lütfen destek istiyorum

Similar threads

Merhaba Sevgili ablalarım abilerim büyüklerim küçüklerim uğurlu akşamlar; Bi kız ile tanıştım başlarda çok iyiydik böyle sürekli aşkımlı canımlı cicimli konuşuyorduk ama sevgili değildik zamanla ona bağlandım sonradan çıkma teklifi ettim beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi uzatmadım bitmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
lise 3 e gidiyorum bu yaşa değin hiç bir kızla çıkmadım (çıkmak istemedigimden deil çıkmayı beceremediğimden) okulda kızın birinden hoşlanıyorum ama bu kız beni beğenmez yakısıklı değilim diyerek vazgeçiyorum bana lütfen bi takviye edin hoşlandıgım kıza nasıl yaklasmalıyım ,özgüvenimi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar bi kızdan hoşlanıyorum, yakın arkadaşım da o kızı seviyor bi gün arkadaşım geldi bana ben bu kızdan hoşlanıyorum dedi ne dicegimi bilemedim sustum Şimdi arkadaşım bana herşeyini anlatıyor benden takviye istiyor kıza nasıl açılırım nasıl muhabbet kurarım falan diye ben de ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
herkese sa yaklaşık 2 hafta önce kız arkadaşımdan ayrıldım bölünme sebebim de şöyle: kız arkdaaşım benden soğumaya başladı ve bende kuşkulandım ve akşam facede arkadaşıma bu konuyu dedimkonuştuk bu konuyu tamamen sonra kıza oyun oynamayı kararlaştırdık oyun olarak arkadaşım kıza yavşicaktı kimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba Arkadaşlar lise 2 de okuyorum Bundan Böyle burama dek geldi okulun bahçesinde bir sürü el ele gezen sevgililer var benim yaptığım şey ise onları seyretmek Hiç bir kız la konuşamıyorum ve tanışamıyorum sınıfta 37 kişiyiz 5 kız var gersi erkek ve tek bizim sınıfta bu diğer sınıflarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt