Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hiç Nohut Yetiştirdiniz mi?

Hiç Nohut Yetiştirdiniz mi?
0
246

Similar threads

Hiç kaktüs yetiştirdiniz mi? Evet, yetiştirdim Hayır, yetiştirmedim İlgilenmiyorum Anket Sahibi: IIKeSeRII
Cevaplar
0
Görüntüleme
401
Öğretmen ile ilgili komposizyon Hoca hakkında komposizyon Öğretmenler günü komposizyon örnekleri ÖĞRETMENİM Siz bugün benden çok uzak sonsuzluk yolunda ağır ağır ilerlerken, koyu karanlık kalbimi tümüyle kaplayan büyük gölgeniz olduğu yerde hiç kıpırdamadan öylece kalıyor Siz geçimsiz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
426
Hoca Hakkında Kompozisyon Öğretmen Kompozisyon Örneği ÖĞRETMENİM Kalkınma yolunda her ülke birtakım zenginlik kaynaklarına muhtaçtır Bu kaynakların bulunması ise, o ülke insanlarının davranış ve davranışlarına sıkı sıkıya bağlıdır Bu davranış ve davranışların iyi yönde gelişmesin! sağlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Kıymalı Nohut Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı nohut *100 gr Kıyma *1 adet kuru soğan *1 adet yeşil biber *1 adet kırmızı biber *1 adet domates *1 yemek kaşığı salça *1 yemek kaşığı tereyağı *1 kahve fincanı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı pul biber *1 çay kaşığı karabiber *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Etli Nohut Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *Yapacağınız miktara göre nohut *Kuşbaşı et *1 adet soğan *1 adet biber *Yarım demet maydanoz *1 Yemek kaşığı domates salçası *Pul biber *Tuz, sıvı yağ Etli Nohut Yemeği Tarifi Yapılışı Nohut ve eti iyice yıkayın Düdüklüye koyun Soğan ve biberi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt