Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç sevgilim olmadı 2 :D

Hiç sevgilim olmadı 2 :D
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı yaşım 17 kızlara nasıl davranacagımı hemen şimdi çözmüş degilim nasıl ilgi göstermeliyim ona bambaşka erkek oldugmu nasıl gortermelıyım bana biraz bu konuda taktiklerini vermeniz gerekli bu konuda konusabılecek varsa 05416404442 whatshap dan daha iyi konusabılırz :S

Similar threads

Merhaba arkadaşlar 17 yaşimdayım fakat hemen şimdi bi sevgilim olmadı bunu cok sorun yapıyorum kendimi övmek gibi söylemeyim fakat kimi çiftlere bakıyorum erkek benden de tipsiz ama sevgililer sonuçta anlamıyorum bunuda kendime hergün can sıkıntısı yapıyorum bıkkınlık yaptıgım için de kendime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı yaşım 17 kız konusunda fıkırlerını benımle paylasacak varsa whatshap dan konusmamız uygunsa 0541******* burdan konusmak istiyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı fakat sahiden olmasını istiyorum fakat bir yandan ıstemıyorum yani sevgilin oldugunda kafan rahat oluyormu ? istediklerini yapabiliyormusun ne bilim cevap sizin Yaşım 16
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Arkadaşlar şaka felan bir yana benim yaşım 18 e dayandı lakin hala sevgilim olmadı 1 2 defa denedim tanımadıgım kızlara öneri ettim okulda kabul etmediler yaklaşık 2 yıldırda kimseye çıkma teklifi etmedim çünkü tanıdıgım kız yok ve bilmiyorum bana tarafından alışılagelmiş bir tipim var fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
SA Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yaşım 19 hiç sevgilim olmadı sizce bu durum nasıl ? okuyan herkese teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt