Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç sevgilim olmadı..

Hiç sevgilim olmadı..
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
18 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadıhoşlandıgım kişilerinde ya sevgilisi oluyor yada benzer duyguları hissetmiyorbenden hoşlananlardan da ben hoşlanmıyorumbir kez birini fazla sevdim 5 ay yüzünü görmediğim halde hergünü onu düşünerek geçirdimbaşka şehre taşınmıştık çünküo polis elde etmek istiyordu bende onun için kartonların üzerine geleceğin polisi hadi göster kendini yazıp tanımadıgım insanlara tutturdum kartonları ve fotoğraflarını çekip ona attımhayatımda birincil kere birini mutlu etmek için bu değin uğraştım1 defa buluştuk benim ondan hoşlandığımı biliyordu ve o gün beni öptü lakin sevgili olmadık o diğer şehiri kazandı ve gitti sonradan bende nefret edilen şey oluştu sözde cümbür cemaat onun gibi yapıcak gibi geliyor çünkü ben ilk defa yasadım bunuözgüvenmde de sorun vardı zaten o olaydan daha sonra dahada özgüvenim eksildi tâlihsiz olduğumu düşünüyordum lakin esas sorun özgüvenden kaynaklanıyor sanırım bilmiyorum bu durum hep böylemi devam eder sizce ben yasımın kızlarından farklıyım daha olgunum ve anında herkesle kaynaşamambeğendiği bi erkek gördüğünde derhal konuşması davranışları değişen kızlardan değilimher zaman olduğum gibiyim yanisizce bu sevgilim olmama durumunu nasıl düzeltebilirim değişmelimiyim?

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt