Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hiç Tanımadığın Bir Kız Ile Nasıl Tanışılır

Hoş geldin! Sami Ertaga tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hiç Tanımadığın Bir Kız Ile Nasıl Tanışılır
0
136

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Hiç Tanımadığın Bir Kız İle Tanışmak

Erkeklerin en fazla zorlandığı konulardan biri de görüp beğendikleri ama hiç tanımadıkları bir kıza nasıl açılacaklarıdır BUnun için esas taktikler olmadığı gibi bir takım ipuçları verilebilir

Ilk Olarak hoşlandığını ve tanışmak istediğiniz kızı bir vakit uzak izleyin neler yapıyor, nerelere gidiyor öğrenin Bu size beğendiğiniz kişinin hayatı hakkında bir takım bilgiler verebilir oysa hayatında birinin olması da bu bilgilerden en önemlisidir

Bu yüzden önce tedbiri elden bırakmayın Eğer hayatında biri olmadığı kanaatine varırsanız, ona yakınlaşmak için bir takım olayları tesadüfmüş gibi kullanın Aynı otobüse binmek, benzer durakta beklemek, okuyorsa okulda karşılaşmak gibi

Bunları yaptıktan daha sonra cesaretinizi toplayın ve ona karşılaşmalarınız tesadüfiymiş gibi sizi daha evvel de gördüm deyip konuya girin ve kendinizi tanıtın Zaten gerisi gelecektir

Şimdiden kolay gelsin

Ceylan Forumdas *

Similar threads

Hic Tanımadığın Bir Kız İle Tanışmak Erkeklerin en cok zorlandığı konulardan biri de gorup beğendikleri ama hic tanımadıkları bir kıza nasıl acılacaklarıdır BUnun icin temel taktikler olmadığı gibi bazı ipucları verilebilir Oncelikle hoşlandığını ve tanışmak istediğiniz kızı bir sure...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Hiç Tanımadığın Biriyle Tanışma Yöntemleri Biriyle ilk defa tanışmak daima zordur bir de bu aleyhinde cinsse ve ortada bir beğeni varsa daha da zordur Her şeyden önce ilk tanışmanın büyüsünü korumak önemlidir Merhaba tanışabilir miyiz gibi klişe bir sözün yerine bir şeyleri ederek biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Hiç Tanımadığın Bir Kızı Nasıl Tavlarsınız Hiç Tanımadığın Bir Kızı tavlamak için mutlaka ilk olarak o kızla tanışmanız gerekiyor önce tanışacaksınız sonradan tavlıyacaksınız Ama değil ben tanışmadan tavlamak istiyorum diyorsanız orasıda sizin hayal gücünüze kalmış birazcık Çok cesur ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
15 dk dır Forumda Dolaşıyorum Her Zaman Benzer Sor Bir Kızla NAsıl Tanışılır? Kız ile tanışmayı size şöye anlatim: Tanışacağınız kızı üstün görmeyinYani kanatlı bir melek değilBir insan insan olarak görürseniz kendinizi sıcacık hissedersiniz ilk olarak kızın sevgilisinin olup olmadığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Derhal hacılar ve bacılar bende kendi sorunumu dile getireyim, bakalım ne diyeceksiniz Ben çevremdeki kızların nedense çoğunu beğenmiyorum Yanlış anlaşılmasın güzellik anlamında değil, bana uymuyor yani Gel görki ne zaman metroya binsem, sözde dünyada ne değin hoşuma giden kız varsa benimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt