Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hic Tanımadığın Bir Kız Ile Nasıl Tanışılır

Hic Tanımadığın Bir Kız Ile Nasıl Tanışılır
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hic Tanımadığın Bir Kız İle Tanışmak

Erkeklerin en cok zorlandığı konulardan biri de gorup beğendikleri ama hic tanımadıkları bir kıza nasıl acılacaklarıdır BUnun icin temel taktikler olmadığı gibi bazı ipucları verilebilir

Oncelikle hoşlandığını ve tanışmak istediğiniz kızı bir sure uzaktan izleyin neler yapıyor, nerelere gidiyor oğrenin Bu size beğendiğiniz kişinin hayatı hakkında bazı bilgiler verebilir ki hayatında birinin olması da bu bilgilerden en onemlisidir

Bu yuzden once tedbiri elden bırakmayın Eğer hayatında biri olmadığı kanaatine varırsanız, ona yaklaşmak icin bazı olayları tesadufmuş gibi kullanın Aynı otobuse binmek, aynı durakta beklemek, okuyorsa okulda karşılaşmak gibi

Bunları yaptıktan sonra cesaretinizi toplayın ve ona karşılaşmalarınız tesadufiymiş gibi sizi daha evvel de gordum deyip konuya girin ve kendinizi tanıtın Zaten gerisi gelecektir

Şimdiden kolay gelsin

Ceylan Forumdas

Similar threads

Hiç Tanımadığın Bir Kız İle Tanışmak Erkeklerin en fazla zorlandığı konulardan biri de görüp beğendikleri ama hiç tanımadıkları bir kıza nasıl açılacaklarıdır BUnun için esas taktikler olmadığı gibi bir takım ipuçları verilebilir Ilk Olarak hoşlandığını ve tanışmak istediğiniz kızı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Hic Tanımadığın Biriyle Tanışma Yontemleri Biriyle ilk defa tanışmak her zaman zordur Bir de bu karşı cinsse ve ortada bir hoşlanma varsa daha da zordur Her şeyden once ilk tanışmanın buyusunu korumak onemlidir Merhaba tanışabilir miyiz gibi klişe bir sozun yerine bir şeyleri bahane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
15 dk dır Forumda Dolaşıyorum Her Zaman Benzer Sor Bir Kızla NAsıl Tanışılır? Kız ile tanışmayı size şöye anlatim: Tanışacağınız kızı üstün görmeyinYani kanatlı bir melek değilBir insan insan olarak görürseniz kendinizi sıcacık hissedersiniz ilk olarak kızın sevgilisinin olup olmadığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İnceden inceye bir yağmur yağıyor Hani şu ahmak ıslatan cinsinden Şemsiyem yok, yani ismine yakışır bir şekilde beni ıslatıyor Karşılıksız bir aşk icin bu kadar acı cekene Ahmakdenmez de ne denir? Kaldır başını aslanım, dik yuru Gul bakayım, nedir bu halin Bir ağlamadığın kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt